“Fades falleres”, el somni de Laura Ramón Candel com Fallera Major Infantil de Dénia 2025


Diumenge de matí, l’atenció se centrava en la xicalla fallera i la seua máxima representant: la xiqueta Laura Ramón Candel, fallera major infantil de Dénia, i la seua cort d’honor.
“Fades falleres” va ser la temàtica de l’acte, elaborat per Lluna Pérez, presentat per la xiqueta Noa Dacosta Mud.

Les components de la cort d’honor, les xiquetes Maria Lobo Ribes, Alejandra Giménez Escrich, Claudia Ramis Baeza, Ainhoa Garcia de la Reina Far, Maria Garcia de la Reina Far, Elena Mañas López, Alma Cholbi Ivars, Blanca Cholbi Ivars i Helena Gomez Ivanova, van ser rebudes pel president.

Amb totes elles sobre l’escenari, l’auditori es possava en peu per a rebre a Laura Ramón, acompanyada per l’alcalde de la ciutat, que li va dedicar unes paraules de complicitat.
Pedro Manchón Pau, periodista de Benicarló i faller de cor, tenia el comiat de dirigir-li unes paraules a Laura i a les seues companyes de la cort.

Emocionada, Laura va rebre l’estima de la seua companya de viatge, Carla; de qui ostentara el càrrec l’any passat, la xiqueta Candela Marco, i de les entitats festeres i comissions falleres de Dénia.
A més, van vindre expressament per a saludar a Laura representants de les festes de Sant Joan d’Alacant, Picanya, Jumilla, Benicarló, Sant Vicent del Raspeig, Elx, Alzira, Sagunt, Torrent, Xàtiva i Alacant.

I d’aquesta manera, amb la màgia de les fades falleres, finalitzava un intens cap de setmana faller a Dénia que ni les falleres majors ni les seues corts oblidaran mai.

Deja una respuesta