Discurso José Antonio Cristóbal (PP Dénia) en el 9 de Octubre – Vídeo


Molt bon día a tots!

La solidaritat, tan arrelada als Valencians, hui mes que mai, volguera que estiguera presenten aquest 9 d’octubre.

Solidaritat cap als mes desfavorits en qualsevol part del mon, i sempre,en 1’esperana de que prevalga la pau i la llibertat per damunt de qualsevol ideolgia.

«Estimar i protegir tates les persones i els pobles, fer regnar la justicia, i vetlar perque els grans no oprimisquen els menuts». JAUME 1, 1276

Hui, 9 d’octubre, sota l’empar de la nostra senyeraJ els valencians celebrem en majúscules, amb respecte i harmonia,el nostre dia gran. Respecte per les nostres tradicions, per la nostra cultural i per la nostra llengua.

iNostra!, deis valencians, del poble, per molt que alguns vullguen fer d’aixo la seua bandera.

La justícia, la llibertat i la solidaritat, són els pilars fonamentals de la democracia, i han de ser defesos, com sempre ho han sigut, per tots els valencians. No podem permetre que s’utilitzen, sota interessos particulars. La igualtat és un dret fonamental1 que preval sobretot i sobre tots, sense distincions i sense etiquetes.

Els governants han de promulgar de manera exemplar la unió,i no la confrontació. Dirigir els seus esfor os al benestar deis ciutadans, i posar en valor les bones propostes. Només així, s’aconseguira que la ciutadania tinga confian a en els seus representants.

Dénia, s’enorgullix, de pertanyer a la comunitat valenciana, de formar part d’un projecte de futur, que cada dia millora en valors, en competitivitat, en tecnologia, en humanitat… Un projecte amb polítiques de creiximent i benestar, en defensa deis valors, i en la lliure elecció de les persones, res a veure en les imposicions pasades.

Tota esta mescla de qualitats,són les que enriquixen a un poble, La comunitat Valenciana, que evoluciona i s’adapta als nous temps, sempre a la recerca de la prosperitat de la seua gent.

Con el orgullo de ser Dianense y valenciano,así como de pertenecer a esta gran familia de la Comunidad Valenciana, solo queda para terminar, desearles que pasen un gran dia 9 de octubre, Dia de la Comunidad Valenciana.

Muchas Gracias/ Moltes gràcies

Deja una respuesta