Falla Les Roques: Que comence el espectacle

Quan les mirades es tornen emoció, estima, inclús cauen llàgrimes de sentiments trobats …naixen nits com la viscuda el passat cap de setmana al Centre Social de Dénia,  on  el  districte  va  proclamar  orgullós,  a  la  seua  Fallera  Major  per  a l’exercici 2024/2025, la senyoreta Paula Argudo Baño i la seua Cort d’Honor.

Acte inspirat en el circ amb el títol de ‘Que comence l’espectacle’.

L’acte començava parlant de com es va formar el primer circ, comparant alguns de els nostres delegats, amb figures del circ, com el tresorer que fa malabars per poder aplegar a tot.

Seguidament   presentaven al nostre president, per a este exercici, amb unes boniques paraules, en les quals David Romero  es va emocionar.

La banda que atorga el màxim càrrec del nostre districte, va ser portada per al seu home i el seu germà i l’exaltació va estar a càrrec del pare de la fallera major, que va expressar en paraules els seus sentiments i vivències viscudes, arribava el moment de les pleitesies, per part de els nostres càrrecs 2023/2024 Natalia i Domingo, i com no els nostres màxims representants infantils, Mireia i Erlantz, tampoc s’ho van voler perdre, va ser una nit molt especial per als nostres càrrecs.

L’acte finalitzava amb el discurs de Paula i l’himne de la nostra comissió.

Volem agrair a tota la gent encarregada d’organitzar aquest esdeveniment, i en especial a la presentadora i fallera Miriam Garcia que ens va fer traslladar-nos a un autèntic circ. També l’assistència de la Fallera Major de Dénia, Carla Puerto Pla i el President de JLF, Jaume Bertomeu Catalan.

A més a més, dels nostres veïns i companys de tradició, els càrrecs de la Falla Convent de Pego, festers de la Santíssima Trinitat, regidor de festes i el president de la mare de deu.

A tots, GRÀCIES!

Deja una respuesta