Baix la mar continua de festa

El dissabte passat el nostre casal va obrir les seues portes per a rebre com cal als que enguany han encertat amb la seua decisió de ser falleres i fallers, i encara més, de ser falleres i fallers de Baix la Mar.

La festa Benvinguts a BLM va ser tot un èxit. Tots els seus nous membres llegiren un divertit jurament on es comprometien, entre altres, a fer carrossa, a posar gespa al voltant del nostre monument faller, però sobretot a passar-ho molt bé. Així mateix, se’ls va fer entrega d’un obsequi de benvinguda, les ulleres rosa i un xupito. Tot un protocol que els fa dignes falleres i fallers de Baix la Mar.

Encara no hem parat des del inici del exercici i ara arriba un dels millors de tot l’exercici, la setmana de la Festa Major de Dénia 2013, on els fallers som protagonistes de dos d’aquestos dies: el dia del faller i la desfilada de carrosses.

Les festes s’iniciaran el dissabte amb la tradicional ‘entrà de bous’ on de segur no fallarem. On tampoc podem faltar és a l’aplec de danses que tindrà lloc el diumenge. Com sabeu tenim una magnifica relació amb el grup ‘Dianium Dansa’, col·laborador habitual de la nostra falla i que realitzen cada any els tallers al carrer Pont per tal d’ensenyar i mantindre la tradició de la nostra volguda ‘dansà de Dénia’. Volem aprofitar per felicitar a aquest grup per la seua tasca, i en especial per celebrar enguany el seu 25 Aniversari. Tota una llavor digna d’alabar.

El dimarts serà el Dia del Faller on tota la nostra comissió, grans i menuts, gaudiran d’un dia baix l’aigua i d’una nit d’emocions on acomiadarem als nostres càrrecs 2013, Teresa, Pedro, Lorena i Vicent i rebrem com cal als que enguany seran els nostres màxims representants, Carla, Òscar, Patricia i Andrés.

Arribat el dissabte serà el dia de traure al carrer les nostres dues carrosses. Hem de dir que ens sentim totalment satisfets i orgullosos de ser la única Falla a Dénia que eixirà al carrer amb dos magnífiques carrosses, una per a la comissió infantil i altra per a la gran. Perquè els menuts són el nostre futur, perquè ells se ho mereixen i perquè som una gran comissió disposta a treballar de valent en la construcció de dos carrosses obres de dos grans artistes, Sergi Garcia i Manuel Marco. Com ja dia el nostre llibret del 2013 a Baix la Mar, som la mar d´artistes.

Estem segurs que menuts i grans disfrutaran d’aquesta setmana i esperem fer-ho amb tots vosaltres. Des d’aquestes línees desitjar-vos unes bones Festes.

BLM-1 BLM