Un estiu molt fester

Acabada la setmana de festes i el treball a les carrosses es hora de reprendre les festes temàtiques i els sopars al casal la nit dels divendres. Així pues vos recordem que tots el divendres és nit de recapte al casal de Baix la Mar, així que si no saps com passar les caloroses nits d’estiu, suma’t a la festa, porta el teu sopar i passa una vetllada divertida amb bona companyia.

Per al dissabte 27 de juliol, i com a bons llatins, hem preparat la I Festa Cubana. A qui no li agrada la bona música, el menjar i la diversió?. El casal de la Falla Baix la Mar es convertirà per unes hores en la famosa illa de Cuba on no faltarà el menjar tradicional i els exquisits ‘mojitos’. T´esperem a partir de les 21.00 hores al Carrer Pont per passar una divertida i musical nit d’estiu.

Per altra banda, la Falla Baix la Mar vol sumar-se  des d’aquestes línees a les mostres de condolença pel recent defunció de la mare del que ha segut faller de la nostra comissió Juan Antonio Vallalta i de la que actualment és la Presidenta de la Falla Darrere del Castell, Tere Vallalta, als que desitgem junt a la resta de familiars i amics, molt d’ànim en aquestos difícils moments.

 I-festa-cubana