Dissabte a tope a les Roques

Dissabte passat en el nostre casal vam tindre l’I Showroom del conegut indumentarista faller: Álvaro Moliner. Havien a la venda: teles de fallera des de 100EUR, manteletes, adrezos i moltes més coses típiques de la indumentària valenciana. El dia va transcórrer en un anar i vindre de gent, i cal recalcar que van haver-hi molts que van picar comprant!. Al finalitzar la jornada els nostres màxims càrrecs 2015: Jose Antonio Monsonis Bertomeu, Laura Ferrer, Adrián Guinyarella i Gabriela Baessa, li van fer entrega d’un regal floral a Álvaro, i el nostre president va pronunciar unes paraules agraint que utilitzarà el nostre casal per a este esdeveniment, el propi Álvaro va dir allí mateix que sempre hi ha una primera vegada, i que espera que siga la primera de moltes. Tot un plaer realitzar esta activitat en el nostre casal i conéixer a l’equip d’aquesta gran firma, unes persones plenes de professionalitat i simpatía!

Per a menjar vam tindre un boníssim puxero que ens va fer el nostre amic Tano, i és que ja ens ha cuinat en distintes ocasions, per a no variar, sempre que ens ho fa ell, tenim una gran assistència de gent. El menjar va estar plè entre rialles, i vam convidar a ja de pas, a l’equip d’Álvaro Moliner. Una vegada acabats els postres, els nostres màxims càrrecs li van fer entrega a Tano d’una botella de vi en símbol de gratitud per dedicar-nos el seu temps!.

I a la vesprada nostres màxims càrrecs junt amb gran part de la comissió van acudir al camp de futbol El Rodat, on se celebrava la primera jornada de futbol faller d’aquest exercici, en esta ocasió, ens va tocar jugar contra la Falla Camp Roig. I a pesar de tindrer bons jugadors en la banqueta, i una increïble afició que no paraven d’animar a l’equip, no va haver-hi sort i vam perdre 4-1, això sí, disfrutarem d’una estona d’esport i oci, entre germanor fallera i bon rotllo, i és que al cap i a la fi és el que té importància. Les nostres falleres majors, Laura i Gabriela, van intercanviar amb Nerea, Fallera Major Infantil de Camp Roig, i el seu president Jose Antonio, un portamonedes molt original com a recordatori d’aquest dia.

1-6-Roques 3-6-roques
4-2-Roques 5-2-Roques