La deessa Diana, Ali i Cervantes presenten a Izan Gallo i Lluna Jimenez com a President i Fallera Major Infantil

Els Personatges de la història de Dénia com La deessa Diana, Ali i Cervantes van ser els conductors de l’acte de presentació infantil de la Falla Campaments.
Un escenari molt colorit que devia ser dirigir pel president Infantil Izan Gallo. El president va rebre a la xicalla de la comissió

Un ball va donar el preludi a l’eixida de la Fallera Major LLuna Jiménez que va aparéixer darrere d’un dragó. La Fallera Major del passat exercici Amparo Teresa va ser l’encarregada de fer la imposició de la banda a LLuna i a continuació es va acomiadar al costat del seu president Alejandro Carrillo.

El president de la Falla i pare de LLuna, Borja Jiménez va ser l’encarregat de fer l’exaltació.

L’anècdota del mati va ser quan el president Izan va patir un xicotet mareig que va ser resolt pel president Borja. Per sort tot va quedar en un contratemps i Izan es va poder incorporar de nou a l’acte

Les mostres de pleitesia van estar per part de Paco Arnau, en representació de la Mare de Déu, Eva Ronda regidora de festes, els càrrecs de la falla Borja i Iolanda i la Fallera Major Infantil de Dénia Alejandra Pastor.

Per finalitzar Izan i Lluna dirigiren unes paraules al públic assistent

Campaments Infantil 11

Campaments Infantil 10

Campaments Infantil 9

Campaments Infantil 7

Campaments Infantil 6

Campaments Infantil 5

Campaments Infantil 14

Campaments Infantil 3

Campaments Infantil 2

Campaments Infantil 1