El Berenar de contes de la Biblioteca Municipal incorpora espectacles de màgia, titelles, música i balls

Les sessions de Berenar de contes que organitza la Biblioteca Pública Municipal de Dénia es reprenen la setmana próxima després de la pausa nadalenca i ho fan introduïnt en la programació noves activitats que augmenten l’atractiu de la proposta.

Espectacles de màgia, titelles, música, balls o la creació d’una mascota-conte es combinaran amb els contacontes per a oferir als més menuts una vesprada plena de diversió.

Com fins ara, esta activitat setmanal tindrà lloc, alternativament, dimecres i dijous, a les 17.30 hores, en la sala d’actes de la Casa de Cultura.

La programació de Berenar de contes d’este primer trimestre de l’any s’enceta dimecres pròxim, 18 de gener, amb una activitat de creació d’una mascota-conte. La cita següent serà el 2 de febrer i presentarà l’espectacle La magia de los cuentos. El 15 de febrer, els xiquets gaudiran de l’espectacle de titelles Com enamorar una girafa i per al dijous 23 de febrer s’ha preparat un taller de Carnestoltes.

El mes de març portarà l’espectacle de titelles El pájaro de oro (dimecres 1), el contacontes El riu dels desitjos (dijous 9), la projecció de l’audiovisual El zoo de Toneta (dijous 23) i una vesprada de conta-jocs amb música i balls (dimecres 29).

Des de la Biblioteca Pública Municipal es recorda que les activitats van adreçades a xiquets i xiquetes de 4 a 8 anys i es prega respecte a les normes bàsiques d’assistència per garantir el bon desenvolupament de les sessions.

Les novetats no arriben sols a Dénia. En l’agència de Lectura Enric Valor de Jesús Pobre, atesa la bona acollida de l’activitat, es dobla la programació i n’hi hauran dos sessions al mes, combinant també els contacontes amb espectacles de titelles, màgia i audiovisuals.

A gener, els xiquets i xiquetes de l’EATIM gaudiran del contacontes Un tast de lluna (divendres 20) i la màgia d’Un pallasso de circ, amb sorpreses i mongetes (divendres 27). Per a febrer s’ha programat el contacontes Enamorar-se (divendres 10) i l’espectacle de titelles El pájaro de oro (divendres 24). A març, sessió de contacontes el divendres 10, amb El riu dels desitjos, i l’audiovisual Coco-Mik-Mikkkk el divendres 24. Totes les sessions començaran a les 17.30 hores.

20170112_Programacio_Berenar_contes_gener_març

20170112_Portada_Berenar_contes