Fallers Exemplars 2017 Jose Miguel Bolufer de Baix la Mar i Maria Amparo Monserrat de Port Rotes

Jose Miguel Bolufer de Baix la Mar i Maria Amparo Monserrat de Port Rotes han sigut elegits Fallers Exemplars de les falles de Dénia 2017. A les 21.10 el president de Junta Local Fallera feia la cridà telefònica a Jose Miguel més conegut com el Surdo, el seu mòbil no contestava i ha hagut de cridar a la dona per poder parlar en ell.

Fallers Exemplars 2017

El Surdo faller de Baix la Mar ha rebut la notícia en sorpresa, ja que no s’ho esperava, com diu ell «Jo pensava que era perro viejo i no en presentarien». Jose Miguel és faller des dels 16 anys tota una vida dedicada al món de les falles.

Fallers Exemplars 2017 1

Maria Amparo Monserrat de la Falla Port Rotes fa 27 anys dins la seua comissió i en el moment de la cridà estava arribant a casa «Una alegria i molta emoció». Enguany en la família de Monserrat – Pedro estan d’enhorabona, ja que el seu home Juan i el seu fill Joan són presidents de la comissió de Port Rotes i la seua neboda Elena és la Fallereta Major Infantil.

Fallers Exemplars 2017 4

José Miguel i Maria Amparo seran nomenats Fallers Exemplars de les falles de Dénia 2017 el dia del sopar de Gala que se celebrarà la nit el dissabte dia 18 de febrer.

 

Fallers Exemplars 2017 2

Fallers Exemplars 2017 3

 

Fallers Exemplars 2017 5

Fallers Exemplars 2017 6

 

 

Falleros Ejemplares Dénia