Gala de Nomenaments 2019 de la Falla Oeste

Com ja és tradició, la Falla Oeste celebrarà un any més la Gala de Nomenaments on falleres, fallers, exfalleres i exfallers, amics i enamorats de la nostra comissió ens juntem en un autèntic sopar de gala fallera per celebrar que pertanyem a una comissió de bandera, un districte que ens ompli d’orgull cada any.

Aquesta edició la data de celebració serà el dissabte 9 de febrer a Salones El Poblet a les 21h. La gala comptarà amb l’entrega de les Mencions Honorífiques i l’entrega dels Pergamins acreditatius del seu exercici als nostres càrrecs. Per a assistir a la gala i sopar heu de fer la vostra reserva al telèfon 606 65 18 42 (Gemma)

PROCÉS DE PROPOSTES PER ALS NOMENAMENTS 2019

L’Associació Cultural i Festiva Falla Districte Oeste convoca a les seues falleres i fallers en actiu majors de 18 anys a participar en el procés de propostes per als Nomenaments 2019 de la comissió. Les propostes van dirigides a atorgar la Menció Externa (reconeixement a la tasca per la nostra falla d’una persona/col·lectiu externa a la comissió) i la Menció Interna (reconeixement a la tasca per la nostra falla d’una persona fallera en actiu).

El procés de participació és va onbrir aquest divendres 25 de gener de 2019 i ho farà també el proper divendres 1 de febrer de 2019 de 20:30h a 22:00h. Les propostes seran entregades tancades en les urnes habilitades al Casal Faller Pascual García per la delegació de protocol que serà la delegació encarregada del cens faller per a aquest procés participatiu. Més informació a www.fallaoeste.com.

Apunteu-se la data perquè un any més, l’Oeste fa comboi per reunir-nos i passar una gran nit fallera de la família del Districte Oeste!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *