Un món amb joguines igualitaries en la presentació de Sheila LLacer com a Fallera Major infantil de Port Rotes

La Falla Port Rotes reivindica un món amb joguines igualitàries en la presentació de Sheila LLacer Alons i Didac Gomar Poveda com a Fallera Major i President infantil

Situacions habituals en la que eixíem del col·legi, i anàvem a jugar al carrer temps arrere davant d’un escenari de peces de Lego, la Falla Port Rotes va tractar un dels temes més importants que hui en dia ens afecta a molts, l’educació en la infantesa i el va fer a través de les joguines, inclòs va canviar l’habitual ramell per a les xiquetes repartint joguets educatius de l’empresa de Dénia Cayro.

L’acte va estar presentat pe Sarai LLacer, germana de la Fallera Major Infantil.

Darrere la introducció va ser el moment pel president Infantil Didac Gomar, que va ser presentat va rebre el bastó d’encomanament de mans del seu germà. A continuació Didac va dedicar unes paraules.

Seguidament va ser el tor de la xicalla «Port Rotera» que va acabar de rematar la posada en escena.
I arribà el moment de rebre a la protagonista del matí la xiqueta Sheila Llacer, que entre aplaudiments, els càrrecs del passat any Ivan i Alejandra li van l’imposició de banda acreditativa.


Després de l’acomiadament d’Ivan i Alejandra, arribaren les exaltacions en primer joc, al xiquet que va sentir les paraules d’estima per part de la seua madrina Cristina.

L’exaltació dedicada a Sheila, amb molt de sentiment, la va realitzar la mare, Ely.
Moment per a les pleitesies, en primer joc, les comissions falleres representades pels seus càrrecs. Els càrrecs grans Jose Luís i Àngela que a més li van fer entrega del nomenament a Sheila i Didac.

Més pleitesies, Òscar Mengual, Regidor de festes, Juan Antonio Sepulcre, president de la Confraria de pescadors de Dénia, Jose Vte Monllor, representant de la Mare de Déu dels desemparats i la Fallera major de Dénia Martina Gimeno, acompanyada pel president de Junta Local Fallera, Juan Salvador Pérez.

Les paraules de Sheila, va posar el punt final a l’acte.

Deja una respuesta