Agenda Cultural Septiembre 2020 Dénia

FIRA D’ASSOCIACIONS DE DÉNIA / FERIA DE ASOCIACIONES DE DÉNIA

C/ la Via Inscripcions fins al 10 de setembre. Destinataris: Associacions sense ànim de lucre de Dénia. Lloc d’inscripció: seu electrònica de l’Ajuntament de Dénia mitjançant instància general dirigida a l’AlcaldePresident. Organitza: regidoria d’Igualtat i Polítiques Inclusives
Inscripciones hasta el 10 de septiembre. Destinatarios: Asociaciones sin ánimo de lucro de Dénia. Lugar de inscripción: sede electrónica del Ayuntamiento de Dénia mediante una instancia general dirigida al Alcalde-Presidente. Organiza: concejalía de Igualdad y Políticas Inclusivas. http://www.denia.es/va/index.aspx

 

EXPOSICIÓ/EXPOSICIÓN del 3 al 19 Casa de Cultura COL·LECTIU ADAMA / COLECTIVO ADAMA. Horari/ horario: Laborables 11 a 14h / 17 a 21h. Dissabte/sábado 11 a 13.30 h / 18 a 21h
EXPOSICIÓ/EXPOSICIÓN 4 set. al 12 oct. Centre d’Art l’Estació Obres/obras de CONSUELO VENTO, “RACÓ DEL BUC” Horari/horario: tots els dies/ todos los días 10 – 13 h / 16 – 20 h.

RIURAU FILM FESTIVAL dies/días 5 i 6 21.30 h Jardins de Torrecremada Dia 5: Fora de concurs/ fuera de concurso: “Siega de mieses”, de Carles Abad. Premiat/premiado en el Festival Nacional de Cine. Participa Méliès de Caixabank Ficció general. Ficció LGTBI Dia 6: Curtmetratges de l’Escola de Cinema Riurau Ficció social: “El otro igual o diferente” Ficció general Entrega de premis / Entrega de premios. Acte de reconeixement/Acto de reconocimiento “Talento Riurau” 2020 a Auto-Cine Drive-In. Entada: lliure amb invitació// libre con invitación. Reserva la teua entrada//Reserva tu entrada en: https://riuraufilmfestival.com/

EXPOSICIÓ/EXPOSICIÓN del 10 al 26 Casa de Cultura Fotografies/fotografías del XXIV CONCURS DE FOTOGRAFIA “TEMA DÉNIA”. Horari/horario: laborables: 11 – 14 h / 17 – 21 h, dissabte/sábado: 11 – 13.30 h / 18 – 21 h.

CONCERT/CONCIERTO dia/día 11 20 h Teatre Auditori NOVA COMPANYIA DE GUITARRES. «RECORDANT ELS NOSTRES ANYS» Entrada: lliure amb invitació// libre con invitación. (Máx. 4 x persona). Recull-la/ recógela en taquilla dos dies abans/ dos días antes de 19 a 21 h i el mateix dia, dos hores abans// y el mismo día dos horas antes. Organitza/Organiza: Ajuntament de Dénia. Cultura.

DANSANT A LA MARINA dies/dies 12 i 13 19 h a 21 h Plaça del Consell III Festival de Dansa Urbana / III Festival de Danza Urbana. Programa: https://dansantalamarina.com Direcció/dirección artística: Frágiles Danza. Entrada: lliure amb invitació// libre con invitación. (Máx. 4 x persona). Reserva la teua invitació//Reserva tu invitación en: https://dansantalamarina.com S’enviarà la confirmació de la reserva per correu electrònic i és imprescindible presentar-la a l’entrada// Se enviará la confirmación de la reserva por email y será imprescindible presentarla en la entrada. Organitza i Patrocina/ Organiza y Patrocina : Ajuntament de Dénia. Cultura.

FESTIVAL OJOS ROJOS 18 set. al 24 oct. C/ Marqués de Campo ENCONTRES DE FOTOGRAFIA ESPANYOLA I LLATINOAMERICANA EN EL MEDITERRANI. ENCUENTROS DE FOTOGRAFÍA ESPAÑOLA Y LATINOAMERICANA EN EL MEDITARRÁNEO. Exposició al carrer de l’obra de/ exposición en la calle de la obra de: JULIA PONTÉS, “Ó minas Gerais/Our Land, My Landscape” ; MARÍA MOLDES, “Bloop”

CONCERT/CONCIERTO dia/día 19 20 h Casa de Cultura GRUP POLIFÒNIC CADENZA. Concert d’intercanvis/ concierto de intercambios 2020 FECOCOVA Entrada lliure amb invitació// entrada libre con invitación. Reserva la teua invitació a //Reserva tu invitación en: cadenza.entradas@gmail.com (S’enviarà la confirmació de la reserva per correu electrònic i és imprescindible presentar-la a l’entrada// Se enviará la confirmación de la reserva por email y será imprescindible presentarla en la entrada. Organitza/Organiza: GRUP POLIFÒNIC CADENZA. Col·labora/Colabora: Ajuntament de Dénia. Cultura

CONCERT /CONCIERTO dia/día 20 12 h Teatre Auditori AGRUPACIÓ ARTÍSTICA MUSICAL DE DÉNIA. Campanya de la Diputació d’Alacant / Campaña de la Diputación de Alicante “MÚSICA ALS POBLES” Entrada: lliure amb invitació// libre con invitación. Replega la teua invitació al local de la banda// recoge tu invitación en el local de la banda o Reserva en: fembanda@gmail.com (S’enviarà la confirmació de la reserva per correu electrònic a partir de l’1 de setembre i és imprescindible presentar-la a l’entrada// Se enviará la confirmación de la reserva por email a partir del 1 de septiembre y será imprescindible presentarla en la entrada. Organitza: Agrupació Artística Musical de Dénia.

EXPOSICIÓ/EXPOSICIÓN del 24 set. al 10 oct. Casa de Cultura Fotografia/fotografía Organitza/organiza: Associació fotogràfica Cambra Fosca. Horari/ horario: Laborables 11 a 14 h /17 a 21 h. Dissabte/ sábado 11 a 13.30 h / 18 a 21 h.

TEATRE /TEATRO dia/día 26 20 h Teatre Auditori SEGAREM ORTIGUES AMB TACONS. Contrahecho teatro. PROGRAMA JUNO A LA TARDOR Entrada lliure amb invitació// entrada libre con invitación. (Máx. 4 x persona). Recull-la / recógela en taquilla dos dies abans/ dos días antes de 19 a 21 h, el mateix dia dos hores abans/ el mismo día dos horas antes. Organitza/Organiza: Regidoria d’Igualtat i diversitat.

ES PREGA PUNTUALITAT. UNA VEGADA COMENÇATS ELS ESPECTACLES NO ES PERMETRÀ L’ENTRADA. L’ORGANITZACIÓ ES RESERVA EL DRET DE MODIFICAR O ANUL·LAR LA PROGRAMACIÓ. NO ES PERMET FER FOTOGRAFIES NI CAP TIPUS DE REGISTRE DE VÍDEO O ÀUDIO SENSE PERMÍS DE L’ORGANITZACIÓ. ÚS OBLIGATORI DE MASCARETA. DISTÀNCIA DE SEGURETAT.

SE RUEGA PUNTUALIDAD. UNA VEZ COMENZADOS LOS ESPECTÁCULOS NO SE PERMITIRÁ LA ENTRADA. LA ORGANIZACIÓN SE RESERVA EL DERECHO DE MODIFICAR O ANULAR LA PROGRAMACIÓN. NO SE PERMITE HACER FOTOGRAFÍAS NI CUALQUIER OTRO TIPO DE REGISTRO DE VÍDEO O AUDIO SIN EL PERMISO DE LA ORGANIZACIÓN. USO OBLIGATORIO DE MASCARILLA. DISTANCIA DE SEGURIDAD.

Deja una respuesta