Torna la figura del col·laborador a la Falla Diana

Enguany volem que tots els veïns de Dénia formen part de la nostra comissió, siguen o no del nostre barri. Pensem que cada ciutadà té dret de gaudir de les falles, de conèixer-les i participar dins d’una comissió. D’aquesta forma, volem recuperar una figura que trobem a faltar, la del col·laborador, per tal de que participen d’un any increïble, amb gent treballadora, amb il·lusió, amb ganes de passar-ho bé i així puguen ser membres de la Falla Diana.

El proper dissabte 9 de maig tindrem l’apuntà per a tot aquell que vullga ser col·laborador de la nostra comissió. Des de les 11:30 h del matí, estarem al nostre casal (Passeig del Saladar, 91) per tal de donar la benvinguda a tota persona que tinga ganes de ser part del Diana. I com no podria ser d’altra forma, tot aquell que s’apunte tindrà uns beneficis al llarg de l’any.

Veïns, amics i amigues del barri del Diana i de la ciutat de Dénia, si voleu pertànyer a una comissió, la Falla Diana vos espera amb els braços ben oberts. I si vos apunteu com a col·laboradors, podreu començar a conèixer-nos eixe mateix dia, doncs tindrem un dinar amb un donatiu de 5€. No us ho penseu més, apunteu-se i formeu part d’aquesta família.

Colaboradors-3