9 d´octubre a Baix la Mar

Arribat el mes d´octubre, a la Falla Baix la Mar continuem de celebració.

En aquesta ocasió tornem a celebrar com cal el 9 d´octubre, data molt especial pels valencians i valencianes. La commemoració de l’entrada de Jaume I fa més de 8 segles continua sent una ocasió especial i una oportunitat per mostrar la nostra riquesa cultural i gastronòmica.

Enguany, el dia 8 serà el torn del ja tradicional Concurs d’Arròs a Banda, on nombrosos grups de participants tornaran a elaborar aquest emblemàtic plat de la gastronomia valenciana que combina sabors frescos de la mar Mediterrània amb una tècnica de cocció meticulosa.

El carrer Pont s’omplirà d´eixa peculiar oloreta que ens recorda els nostres orígens, a aquells pescadors valencians que cuinaven aquest plat a alta mar.

No vos ho podeu perdre, perquè allí estarem des de les 12.30h amb DJ, barra a preus populars i molt bon ambient. Apunta´t a disfrutar!

El dia 9 d’octubre, festiu per excel·lència, ens trobarem de nou al nostre casal per fer allò que tant bé se´ns dona, un bon esmorzar popular valencià que de segur tardareu en oblidar. A partir de les 11.00h ens veiem al Carrer Pont.

A més a més, a continuació, a les 12.00 hores, tindrà lloc el concurs de dibuix infantil on els més menuts tant els agrada participar i on els més majors disfrutem del talent artístic de la nostra xicalla.

Vos esperem! Vine i participa!

Deja una respuesta