Setmana de festes i de sorpreses a Baix la Mar

Tal i com varem previndre, aquesta setmana de la Festa Major de Dénia 2013 està sent molt intensa, encara més del que pensàvem.

I es que varem començar el dilluns rebent la fantàstica notícia de que la família fallera de Baix la Mar acabava de créixer. Va vindre al món Clàudia Ramis Baeza, una nova fallereta que ja apunta maneres naixent una setmana tan festera. Enhorabona al seus papis, Gema i Víctor per tan bonic esdeveniment.

El dimarts no varem defraudar i puntuals als baixos de l’ajuntament, menuts i grans, amb les nostres camisetes i pistoles d’aigua de tot tipus, iniciarem la cercavila pels diferents barris fent les tradicionals cucanyes i participant al Concurs de paelles Diego Mena. Després a dinar al casal per agafar forces per a la nit. I es que tots coneixem que el dia del Faller és un dia molt llarg.

La nit estigué plena d’emocions amb el intercanvi de bastons entre Presidents, el acomiadaments dels càrrecs 2013 i la benvinguda oficial del màxims càrrecs pel 2014, Carla, Òscar, Patricia i Andrés que amb les seues millors gales foren presentats a tot el món faller de Dénia. En acabar l´acte, es va servir un vi d’honor per part del nous càrrecs com es costum a la nostra falla.

I ara ja estem preparats per a traure al carrer les nostres dues carrosses amb les que segur sorprendrem als milers de veïns i visitants que el dissabte acudiran a gaudir de la desfilada de carrosses. Colors, música, imaginació i sobretot molt de treball i esforç recorreran el Carrer Marqués de Campo i adjacents. No vos ho podeu perdre.

baix-la-mar-dia-fallero