La mar, el Montgó i el castell pilars fonamentals per exaltar a Aida Simó

Nit màgica per a Aida Simó que va ser presentada i exaltada com a fallera Major de la Falla Centro. La cultura de la Dénia mil·lenària, envoltada per la mar mediterrània, el Montgó i el Castell van ser el fil conductor d’aquest acte presentat per Sabela Marrades.

Ivan Jorrillo president de la comissió va ser presentat com el capità del vaixell que portara a bon por a la falla. La protagonista de la història Aida va ser la dama, la regina que acompanyara i lluirà en el més alt de la seua falla Centro.

La banda de fallera Major va ser imposada per Marta Carrió Fallera Major del passat exercici que va estar acompanyat pel seu president Fernando Reig.

Les flors sempre vinculades a Aida i a qualsevol fallera Major, li van ser entregades pel seu germà Roque que a més va ser el seu mantenidor. Roque, molt sentimental, va tindre paraules de record cap a la seua germana, recordant històries falleres viscudes per Aida, tant en el vincule familiar com en l’ambient de la comissió. L’exaltació també va tindre un moment per recordar en vida el sentiment d’un faller i ho va fer en boca de Pepe Simó, pare de Roque i Aida.

El torn de palestèsies, encapçalats per càrrecs infantils, els càrrecs del 96 que acompanyaren a Aida com a fallera major infantil, el president i presidenta de l’associació i fundació de la falla Centro, el regidor de festes, i com no la màxima de la Dénia Fallera la senyoreta Carla Petrie.

Per tancar l’acte Ivan i Aida es van dirigir unes paraules d’agraïments, ressaltant tots dos, les amistats i la família. L’himne de la falla Centro tanca l’acte de presentació, que va tindre una nova ubicació, L’estació marítima de Baleària Port.