Natalia Andrada es proclamada fallera major al ritme de les cançons de Violetta

Els menuts de Port Rotes s’han vestit de gala per presentar Natalia Andrada com a fallera major de la xicalla al ritme dels temes de la cantant Violetta, artista preferida de la màxima representant infantil de la falla. Foren moltes els cançons d’aquesta artista les que sonaren mestre la regina infantil de la falla del m’en fot era presentada oficialment davant el món faller, però sense cap dubte, la peça mes emotiva fou la que interpretaren en directe la tia i la germana de la fallera major infantil del Port Rotes, Ana Moñino i Marta Andrada.

Sense lloc a dubtes, el diumenge ha estat el dia mes especial, no sols per a Natalia Andrada sinó també per al seu president Jorge Crespo que, emocionat va vore com la seua cosina, Laura Peiró li dedicava unes paraules. Igual d’intens va ser el moment en que la regina de la xicalla del Port Rotes era exaltada per la seua germana. Els dos discursets desvelaren la gran vinculació que tots dos tenen amb esta falla així com l’amistat que enguany, i per sempre, han forjat amb la resta de càrrecs dels diferents districtes fallers de la ciutat. Una amistat que hi va quedar mes que demostrada quan, un per un, el màxims representants de les altres comissions anaren desfilant per l’escenari per tal de felicitar als seus companys de viatge. Però no sols les falleres majors i els presidents dels diferents falles de Dénia es sumaren a la festa dels menuts del Port Rotes, altres com els càrrecs grans de la falla, Marina Margalejo i Joan Antoni Sepulcre també volgueren felicitar als seus xiquets amés del president de la Cofradia de Pescadors, Juan Antonio Sepulcre o Isabel Gallego, en representació de l’Ajuntament de Dénia. La Fallera Major infantil de Dénia, Candela Pastor acompanyada del president de la Junta Local Fallera, Jaume Bertomeu tancaren el torn de pleitesia.

Un día redó que tant la fallera major infantil del Port Rotes com el seu president disfrutaren al màxim, i així ho volgueren deixar clar en els seus parlaments.

PR-presen-13 PR-presen-12 PR-presen-11 PR-presen-10 PR-presen-9 PR-presen8 PR-presen-7 PR-presen-6 PR-presen-5 PR-presen-4 PR-presen-3 PR-presen-2 Pr-presen-1 PR-presen