Presentació dels esbossos dels monuments 2015

Ja ha començat la frenètica carrera cap a les Falles del 2015. Iniciats els jocs fallers, la Falla Baix la Mar comença el seu camí cap a la setmana gran de Falles amb la presentació dels esbossos dels que seran els seus monuments fallers, tant infantil com gran, obres de Vicent Pastor i Pepe Sanchis respectivament.

Si voleu conèixer-los de primera ma, vos informem que l’esdeveniment tindrà lloc el proper diumenge dia 18 de gener a les 12,30 hores en el nostre casal. En acabar la presentació dinarem una ‘olleta alcoiana’ que cuinarà Júlia Garcia, del Restaurant ‘Els cosins’. Per als més menuts hi haurà arròs sec i el donatiu serà de 10 euros adults, 5 euros júniors i 3 euros xiquets i xiquetes.

Així mateix volem aprofitar per agrair a tots aquells que van fer possible que el passat dissabte 10 de gener l’auditori del Centre Social de Dénia es quedara menut per tal de disfrutar junts del III Espectacle Musical Infantil. Des de l’organització, passant per l´Agrupació Artística Musical de Dénia, pels diferents col·laboradors, així com per tots aquells que pogueren gaudir de la música, fent-la didàctica i divertida pels més menuts, però que no va defraudar tampoc als més grans.

L’espectacle va ser tot un èxit i va acabar amb un sorteig de premis entre els assistents i l’entrega, per part dels nostres màxims càrrecs, de diferents obsequis en agraïment per la seua inestimable col·laboració. Una vegada més la Falla Baix la Mar mostra a tota Dénia que som més que una Falla. Baix la Mar amb la cultura i la música.

3 4 6 7