Presentació de Projectes 2016 a Baix la Mar

FALLA BAIX LA MAR

Presentació de Projectes 2016

El passat dissabte 23 de gener, la Falla Baix la Mar va presentar els projectes de les falles que lluiran al carrer Dr. Fleming i Sanchis Guarner el pròxim mes de març. Va ser un acte molt emotiu que es va desenvolupar a la Sala Polivalent de Llunàtics. La presentació va estar presidida pels màxims càrrecs de la comissió, Laura Casado, Ivan Llorens, Alex García i Mar Cabrera. Igualment vam contar amb l’assistència dels nostres artistes, José Sanchís i Enric Ginestar, així com la Fallera Major Infantil de Dénia, Alejandra Pastor, i la nostra representant a la Cort d’honor de la Fallera Major de Dénia, Laura Oltra, acompanyades pel Vicepresident de Junta Local Fallera Vicent Ivars. Aquest any, com a primícia i novetat a la nostra Ciutat, el projecte de la falla gran es va presentar en 3D. A més a més, vam aprofitar l’ocasió per a reconèixer la feina i col·laboració dels nostres artistes, imposant-los a cadascun d’ells la insígnia d’or de la Falla, màxim distintiu que Baix la Mar ofereix a persones que per la seua trajectòria i dedicació a la nostra falla, les fan mereixedores del més alt guardó.

En acabar la presentació es va oferir un dinar, cous-cous, elaborat pel cuiner José Candel i el seu equip, a qui volem agrair des d’aquestes pàgines la seua desinteressada col·laboració. El cous-cous estava exquisit. Realment podem dir que apostar per Candel i el seu equip és sempre una aposta segura del bon menjar i excel·lent companyia.

IMG_6527

IMG_6530-1

ENTREGANT REGALS ALS CUINERS

TAST DE VI

Dissabte vinent, la Falla Baix la Mar organitza un tast de vi al nostre casal de carrer del Pont a partir de les 21,30 hores. Les bodegues col·laboradores són Bodegas Xalò i Vinivars. El menú, com sempre a Baix la Mar, no decebrà a ningú. Ja saps, no hi ha cap persona que no puga arribar a tastar, tan sols cal paciència, bona voluntat, molta experiència i gaudir a Baix la Mar

CARTELL TAST DE VI