Falla Baix la Mar: «Tornarem més prompte que tard»

«Tornarem més prompte que tard»

 

Força és la paraula per poder començar a fer aquest escrit. Tot i que han passat mesos…encara em ve el sentiment d’aquell moment, quan em vaig assabentar de la suspensió de les falles pocs dies abans de la plantà.

Tot estava previst: gòndoles, dinars, coets, flors i un llarg etcètera d’esdeveniments per a poder gaudir de la nostra millor setmana fallera. Em va caure el món al damunt, pensant amb els meus càrrecs Núria, Paula i Cesc i amb tota la comissió.

Evidentment, res estava a la nostra mà per poder evitar aquesta pandèmia i finalitzar d’aquesta manera el nostre any faller, exercici que amb tanta il·lusió i treball havia preparat amb la nostra comissió. Però res que puga en la falla de Baix la Mar!

Tots junts com la gran família que som i sent de les millors falles, tornarem més prompte que tard a gaudir de la nostra gran festa!

Aquest nou exercici és un any atípic i tots/es trobem a faltar molts moments…:  els divendres de casal, dinars, reunions… En fi, un gran buit, ja que a molts/tes ens uneix un vincle familiar, d’amistats i social, i ens està costant concebre viure sense aquest dia a dia al nostre carrer Pont.

Per tot això  vull animar-vos que continuem tots units i ens carreguem de molta força per gaudir al màxim quan tornem.

 

Per sempre Baix la Mar!

Deja una respuesta