Agenda Cultura Estiu/ Agenda Cultura Verano

EXPOSICIÓ/EXPOSICIÓN                     3 jul. – 30 ag.                                     Centre d’Art l’Estació

“CORRIMIENTO AL ROJO”  de CARLES ROMANY GINER  Inauguració/ inauguración  dia 3 a les 19 h  Horari/horario: tots els dies/ todos los días  de 10  a 13 h i de 17  a 21 h
 
CONCERT DE CAMPANES               7 de jul.   20.30 h                          Parròquia de l’Assumpció

A cura de Manuel M. Hervàs Lino, Compositor-Director d’Orquestra-Campaner. Tocs tradicionals de campanes propis dels territoris de l’Antiga Corona d’Aragó (Aragó, Catalunya i València).  Tocs a festa, crides a missa, a consell ciutadà, tocs a difunt, a mort del rei, a mort del Papa, a incendi, tocs a l’alba, tocs processionals … un ampli catàleg de tocs que constitueixen una part fonamental i certament oblidada del nostre patrimoni històric i cultural. A cargo de Manuel M.  Hervàs Lino, Compositor-Director de Orquesta-Campanero. Toques tradicionales de campanas propios de los territorios de la Antigua Corona de Aragón (Aragón, Cataluña y València). Toques a fiesta, llamamientos a misa, a consejo ciudadano, toques a difunto, a muerte del rey, a muerte del Papa, a incendio, toques al amanecer, toques procesionales … un amplio catálogo de toques que constituyen una parte fundamental y ciertamente olvidada de nuestro patrimonio histórico y cultural.

FESTIVAL DE MÚSICA A TORRECREMADA                  del 10 al 31  jul.                             22.30 h     

Divendres/viernes  10   Spanish Brass Quintet & Carles Dénia “MIRA SI HEM CORREGUT TERRES” Mira si hem corregut terres… és un projecte basat, d’una banda, en cançons que tenen el seu origen en l’etapa històrica en la qual la cultura àrab estava arrelada en la península Ibèrica o que procedeixen de la tradició musical de la Corona d’Aragó. Aquesta fusió de cultures va donar com a resultat cançons que barrejaven elements vitals en la música com el ritme, que en la majoria de les vegades és ternari, i les melodies que tenen un clar tint morisc. D’altra banda, en temes contemporanis però molt populars de Raimon, Joan Manel Serrat o La Gossa Sorda. Mira si hem corregut terres … es un proyecto basado, por un lado, en canciones que tienen su origen en la etapa histórica en la cual la cultura árabe estaba arraigada en la península Ibérica o que proceden de la tradición musical de la Corona de Aragón. Esta fusión de culturas dio como resultado canciones que mezclaban elementos vitales en la música como el ritmo, que en la mayoría de las veces es ternario, y las melodías que tienen un claro tinte morisco. Por otro lado, en temas contemporáneos pero muy populares de  Raimon, Joan Manel Serrat o La Gossa Sorda.
 
Divendres/viernes 17 Centre de perfeccionament de Les Arts de València RECITAL D’ÒPERA I SARSUELA

Larisa Stefan, Amber Fasquelle, Evgeniya Khomutova, Max Hochmuth, José Miguel Román, piano.

Obres/obras de: Offenbach, Bizet, Poulenc, Penella, Chapí, Serrano, Arrieta, Chueca y Valverde, Nieto y Giménez, Sorozábal, Barbieri.

Divendres/viernes  24 Púrpura Pansa.

Quartet de saxofons/Cuarteto de saxofones “VENTS DE BROADWAY” Un passeig pels  temes dels grans musicals de Broadway, interpretats amb virtuosisme, elegància i  un deliciós toc d‘humor.

Un paseo por los temas de los grandes musicales de Broadway, interpretados con virtuosismo, elegancia y un delicioso toque d‘humor.

Divendres/viernes  31 Carmen Paula Romero, piano  Ángel Belda, clarinet/clarinete.

“RITMES DE NORD I SUD»  Amb aquest programa proposem un viatge musical per la música clàssica més desenfadada de Nord- i Sud-Amèrica. Pensat per a ser gaudit a l’aire lliure en una nit d’estiu, aquest programa transitarà, des del prisma de la música llatina, els ritmes clàssics de dansa com el vals, la milonga o el tango; un apropament als ritmes del flamenc de la mà de Kenji Bunch, autor nord-americà i, per últim, els ritmes i les melodies més autèntiques del blues i el jazz nord-americà, amb autors clau del repertori d’aquest estil com són Paquito d’Rivera, Pablo Ziegler, Carlos Guastavino i, naturalment, l’inoblidable Gershwin.

Con este programa proponemos un viaje musical por la música clásica más desenfadada de Norte- y Sudamérica. Pensado para ser disfrutado al aire libre en una noche de verano, este programa transitará, desde el prisma de la música  latina, los ritmos clásicos de danza como el vals, la  milonga o el tango; un acercamiento a los ritmos del flamenco de la mano de  Kenji  Bunch, autor norteamericano y, por último, los ritmos y las melodías más auténticas del blues y el jazz norteamericano, con autores clave del repertorio de este estilo como son  Paquito d’Rivera, Pablo  Ziegler, Carlos  Guastavino y, naturalmente, el inolvidable  Gershwin.

– Entrada:  5 €  a partir  1  jul.

– Per motius de seguretat, no hi haurà venda per taquilla únicament Online/ Por motivos de seguridad no habrá venta por taquilla únicamente

– Online:  INSTANTICKET www.instanticket.es

– La recaptació íntegra serà a benefici de / la recaudación íntegra serà a beneficio de la Mesa Solidària de Dénia (Cáritas, Cruz Roja, Ejército de Salvación i Extiende tu mano).

– Aforament limitat pel que s’aconsella adquirir l’entrada anticipadament / aforo limitado por lo que se aconseja la adquisición de las entradas  con antelación.

– Les entrades estaran numerades/las entradas estarán numeradas.

– Accés per la porta del mercadet a partir de les 21 h / acceso por la puerta del mercadillo a partir de las 21 h.
 
  MÚSICA ALS BARRIS PER L’AGRUPACIÓ ARTÍSTICA MUSICAL DE DÉNIA       de 19.30 a 21 h

Cercaviles de l’Agrupació Artística Musical de Dénia pels barris de la ciutat, els dies:  18 i 25 de juliol,  08,15 i 22 d’agost. Pasacalles de la Agrupación Artística Musical de Dénia por los barrios de la ciudad, los días: 18 y 25 de julio, 08,15 y 22 de agosto.

FESTIVAL DE JAZZ  DE DÉNIA   DEL 6 AL 27  AG.             23.00 h         JARDINS DE TORRECREMADA  

Dia 6    HETTY KATE QUARTET www.hettykate.com

Carismàtica i amb una gran tècnica vocal, la cantant de jazz  Hetty Kate compta amb una presència escènica extraordinària i unes capacitats vocals que li han valgut extraordinàries crítiques en les més prestigioses revistes especialitzades. Ha gravat 9 àlbums com a líder i ha recorregut escenaris des de Nova Zelanda fins a Nova York. Des de la seua residència a París, viatjarà a Dénia per a la nit inaugural de la VI edició del Festival de Jazz. Carismática y con una gran técnica vocal, la cantante de jazz Hetty Kate cuenta con una presencia escénica extraordinaria y unas capacidades vocales que le han valido extraordinarias críticas en las más prestigiosas revistas especializadas. Ha grabado 9 álbumes como líder y ha recorrido escenarios desde Nueva Zelanda hasta Nueva York. Desde su residencia en París, viajará a Denia para la noche inaugural de la VI edición del Festival de Jazz

Dia 13 THE RAY GELATO-ENRIC PEIDRO QUINTET www.raygelato.com www.enricpeidro.com

Els  saxos tenors de  Gelato i  Peidro són una referència en el jazz clàssic en l’actualitat i una presència habitual en Festivals i clubs de Jazz de l’escena internacional. El Festival de Jazz de Dénia va ser testimoni, fa quatre anys de la primera reunió d’aquests dos músics que en aquesta ocasió i al costat del seu trio habitual tornen amb un projecte musical més que consolidat i ens presenten el seu nou treball discogràfic   “With all due respect”

Los saxos tenores de Gelato y Peidro son una referencia en el jazz clásico en la actualidad y una presencia habitual en Festivales y clubes de Jazz de la escena internacional. El Festival de Jazz de Dénia fue testigo, hace cuatro años de la primera reunión de estos dos músicos que en esta ocasión y junto a su trio habitual vuelven con un proyecto musical más que consolidado y nos presentan su nuevo trabajo discográfico “With all due respect”

Dia 20   FABIO MIANO TRIO

El pianista italo-canadenc establit en la comunitat valenciana des de fa més de dues dècades és un dels acompanyants més sol·licitats per solistes internacionals en gira per Espanya. Visitarà el Festival de  Dénia al capdavant del seu propi trio: el seu projecte més personal on exposa el seu personal visió del format pianístic per excel·lència.

El pianista ítalo-canadiense afincado en la comunidad valenciana desde hace más de dos décadas es uno de los acompañantes más solicitados por solistas internacionales en gira por España. Visitará el Festival de Dénia al frente de su propio trio: su proyecto más personal donde expone su personal visión del formato pianístico por excelencia.

Dia 27 WAX & BOOGIE featuring DREW DAVIES    

El Festival de Dénia s’obri a l’estil del qual es nodreixen tots els altres; El Blues. I ho fa rebent a un grup liderat per la vocalista  Ster  Wax i el pianista David  Giorcelli que faran gaudir al púbic de Torrecremada amb la seua particular visió del Rhythm and blues i  Booguie, capitanejats per la poderosa veu de  Wax i al costat d’un convidat de luxe: el saxofonista Drew  Davies que viatjarà des de França per a unir-se a la banda en aquest concert.

El Festival de Denia se abre al estilo del cual se nutren todos los demás; El Blues. Y lo hace recibiendo a un grupo liderado por la vocalista Ster Wax y el pianista David Giorcelli que harán disfrutar al púbico de Torrecremada con su particular visión del Rhythm and blues y Booguie, capitaneados por la poderosa voz de Wax y junto a un invitado de lujo: el saxofonista Drew Davies que viajará desde Francia para unirse a la banda en este concierto.

VENDA D’ENTRADES / VENTA DE ENTRADAS PREU ÚNIC/PRECIO ÚNICO: 12€ 

Físics/Físicos: ALE HOP C/ Marques de Campos 3 y CC La Marina                           CASA BENJAMÍN C/ Ramón y Cajal 14                            HOTEL CHAMAREL C/ dels Cavallers 13

Online: INSTANTICKET www.instanticket.es   Observaciones/Observacions:

– La venda d’entrades serà únicament anticipada, disposant-se de les habituals opcions de compra física o online. Per motius de seguretat no hi haurà venda d’entrades físiques en la taquilla del Festival.

– L’aforament serà limitat, amb entrades numerades pel que s’aconsella l’adquisició de les mateixes amb antelació.

– Així mateix, si l’organització del Festival es vera obligada, a causa de les circumstàncies, a realitzar alguna modificació respecte dels punts de venda es comunicarien aquests canvis amb l’oportuna antelació.

– Accés per la porta del mercadet a partir de las 21 h.

– La venta de entradas será únicamente anticipada, disponiéndose de las habituales opciones de compra física u online. Por motivos de seguridad no habrá venta de entradas físicas en la taquilla del Festival.

– El aforo será limitado, con entradas numeradas por lo que se aconseja la adquisición de las mismas con antelación.

– Asimismo, si la organización del Festival se viera obligada, debido a las circunstancias, a realizar alguna modificación respecto de los puntos de venta se comunicarían dichos cambios con la oportuna antelación

– Acceso por la puerta del mercadillo a partir de las 21 h.

CINE VORA MAR                   19 Jul.                            22 h                                           Platja Punta del Raset

  “POKÉMON: DETECTIVE PIKACHU”. Aventures /Aventuras. Edat recomanada/ edad recomendada: Tots els públics/ todos los públicos.  Tràiler/tráiler: https://www.youtube.com/watch?v=IN1kuCo_SIc   CINE VORA MAR                    26 jul.                              22 h                                         Platja Punta del Raset   “SHAZAM!”. Superherois. Acció / Superhéroes. Acción.   Edat recomanada/ edad recomendada +7.  Tràiler/Tráiler: https://www.youtube.com/watch?v=dURE0vS6OJ8

CINE VORA MAR                    2 ag.                                    22 h                                     Platja Punta del Raset

“LA LEGO película  2”. Animació/ Animación. Familiar. Edat recomanada/ edad recomendada: Tots els públics/ todos los públicos.  Tràiler/Tráiler: https://www.youtube.com/watch?v=WPiQJyTwOPY

CINE VORA MAR                    9 ag.                                    22 h                                     Platja Punta del Raset 

“MEN IN BLACK INTERNATIONAL” Ciència Ficció/Ciencia Ficción Edat recomanada/ edad recomendada +7. Tràiler/Tráiler: https://www.youtube.com/watch?v=ykcw1ZYKEWE

CINE VORA MAR                    16 ag.                                   22 h                                    Platja Punta del Raset  

“DENTRO DEL LABERINTO”. Clàssic. Aventures/ Clásico. Aventuras Edat recomanada/ edad recomendada: Tots els públics/ todos los públicos.  Tràiler/Tráiler: https://www.youtube.com/watch?v=gqGtY_DHkCY&t=6s

CINE VORA MAR                    23 ag.                                  22 h                                     Platja Punta del Raset  

“OCEAN’S EIGHT”. Comèdia, crim /Comedia, crimen Edat recomanada/ edad recomendada +7. Tràiler/Tráiler: https://www.youtube.com/watch?v=9KyRfXsjGd4

CINE VORA MAR                    30 ag.                                  22 h                                     Platja Punta del Raset  

“SMALL FOOT”. Animació. Familiar / Animación. Familiar Edat recomanada/ edad recomendada: Tots els públics/ todos los públicos.  Tràiler/Tráiler: https://www.youtube.com/watch?v=h-2sMCV1Y9Y

Ús obligatori de mascareta / Uso obligatorio de mascarilla. Guardar la distància de seguretat / guardar la distancia de seguridad.

MESURES EXCEPCIONALS:

En tota la programació s’observaran tots els protocols de seguretat pertinents tant en els accessos i eixides com en les instal·lacions, cadires, etc. / En toda la programación se observarán todos los protocolos de seguridad pertinentes tanto en los accesos y salidas como en las instalaciones, asientos etc.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies