Agenda Cultural Diciembre 2020

EXPOSICIÓ/EXPOSICIÓN 4 des. al 10 gen. Centre d’Art l’Estació

MIRADAS. Exposició del Col·lectiu d’Artistes de la Marina / Exposición del colectivo de Artistas de la Marina LA FIGUERA.

Inauguració dia/Inauguración día 4 a partir de 19 h Horari/horario: tots els dies/ todos los días de 10 a 13 h / de 16 a 20 h

CONCERT DE NADAL /CONCIERTO DE NAVIDAD dia/día 5 20 h Teatre Auditori

NOVA COMPANYIA DE GUITARRES DE DÉNIA Entrada: lliure amb invitació /libre con invitación. Reserva en NOTIKUMI.COM. En taquilla: el mateix dia una hora abans/el mismo día una hora antes.

ARQUEOLOGIA I PAISATGE dia/día 6 10.30 h Castell de Dénia

DESCOBRIR EL CASTELL DE DÉNIA EN DOS HORES / DESCUBRIR EL CASTILLO DE DÉNIA EN DOS HORAS. Punt de trobada: Castell de Dénia, recepció. Els participants rebran la guia del Castell. Punto de encuentro: Castillo de Dénia, recepción. Los participantes recibirán la guía del Castillo. Informació/información i/y reserves/reservas: Museu Etnològic de Dénia, 966420260. De dimarts/martes a dissabte/sábado, de 10.30 a 13 hores.

CINECLUB dia/día 6 19 h Teatre Auditori

Mujercitas. Dir.: Greta Gerwig. EEUU, 2019, 135 min. VO en anglès/ inglés. Subtitulada en castellà/castellano. Per a tots els públics/ para todos los públicos.

Entrada 3 € en NOTIKUMI.COM. En taquilla: el mateix dia una hora abans/el mismo día una hora antes.

CONCERT/CONCIERTO dia 7 20 h Teatre Auditori

“EN ALES DE L’ ESPERIT” (En alas del espíritu) MÚSICA CONTEMPLATIVA OCCIDENTAL. JOSÉ HERNÁNDEZ PASTOR. Veu a Capella/ voz a Capella Concert per a veu i silenci/concierto para voz y silencio. “Uno de los contratenores más interesantes de su generación –y no solo en España–” Codalario abr. 2018 M. Guada.

Entrada 5 € en NOTIKUMI.COM. En taquilla: el mateix dia una hora abans/el mismo día una hora antes.

DANSES I MÚSICA VALENCIANES dia 8 19.30 h Teatre Auditori

MATANT EL CUQUET EN TEMPS DE PANDÈMIA Dianium Dansa i la Rondalla La Comarcal de Muro amb HILARI ALONSO. Entrada: lliure amb invitació /libre con invitación. Reserva en NOTIKUMI.COM. En taquilla: el mateix dia una hora abans/el mismo día una hora antes.

Organitza/organiza: Dianium Dansa. Col·labora/colabora: Ajuntament de Dénia. Cultura.

CONCERT DE NADAL/CONCIERTO DE NAVIDAD dia/día 11 20 h Teatre Auditori
GRUP POLIFÒNIC CADENZA. Direcció/dirección: SILVIA PEÑA. Entrada: 5 € En taquilla: el mateix dia/el mismo día a partir de 19 h. Reserva: cadenza.entradas@gmail.com Organitza/organiza: Grup Polifònic Cadenza.

EXPOSICIO/EXPOSICIÓN fins al 12 des. Casa de Cultura

ORIGINALS. Fotografies dels membres del / fotografías de los miembros del FOTOCLUB DÉNIA. Horari/horari: laborables 11 a 14 h / 17 a 21 h. Dissabte /sábado 11 a 13.30 h / 18 a 21 h

TEATRE/ TEATRO dia/día 12 19.30 h Teatre Auditori

“ALADÍN, Un musical genial” de Trencadís produccions. Una combinació perfecta entre la màgia del conte i l’espectacularitat del musical amb l’encant de les aventures de “Les mil i una nits” Una combinación perfecta entre la magia del cuento y la espectacularidad del musical con el encanto de las aventuras de “Las mil y una noches”. Duració/duración aproximada 90 min. Recomanat/recomendado + de 5. En castellà/castellano.

Entrada única 5 €. en NOTIKUMI.COM. En taquilla: dos dies abans/ dos días antes de 19 a 21 h. El mateix dia una hora abans/ el mismo día una hora antes. https://www.youtube.com/watch?v=mShFUB4HZIw

EXCURSIÓ EN FAMÍLIA dia/día 13 Concentració: 10 h Casa de Cultura

JESÚS POBRE. MOLINS. OLIVERA MIL·LENÀRIA. MERCAT DEL RIURAU Passeig amable pel paisatge rural Inscripció prèvia obligatòria a: deniaviva@ayto-denia.es, indicant nom complet, edat i telèfon. Termini d’inscripcions fins a les 14 h del dijous anterior a cada excursió Desplaçament amb cotxes particulars.

Duració: 4 h. Opció dinar al mercat del riurau.

JESÚS POBRE. MOLINOS. OLIVERA MILENARIA. MERCADO DEL RIURAU Paseo amable por el paisaje rural. Inscripción previa obligatoria en: deniaviva@ayto-denia.es, indicando nombre completo, edad y teléfono. Plazo de inscripción hasta las 14 h del jueves anterior a cada excursión. Desplazamiento con vehículos particulares.

Duración: 4 h Opción de comer en el mercado del riurau

CINECLUB dia/día 13 19 h Teatre Auditori

Los miserables. Dir.: Ladj Ly. França/Francia, 2019, 102 min. VO en francés. Subtitulada en castellà/castellano. + 16. Entrada 3 € en NOTIKUMI.COM. En taquilla: el mateix dia una hora abans/el mismo día una hora antes.

MÚSICA dia/día 14 19.30 h Teatre Auditori

DOLCE RIMA. Cançoners renaixentistes de la península ibèrica/ Cancioneros renacentistas de la península Ibérica. Julieta Viñas, soprano. Paula Brieba, viola de mà/viola de mano. Elena Escartín, flautes de bec/flautas de pico. Entrada:15 € únicament/e online en NOTIKUMI.COM. Informació/Información Tel. 616 699 035 – 619825918 Organitza/organiza: L’Esperança Coronada. Col·labora/colabora Ajuntament de Dénia. Cultura.

PRESENTACIÓ DE CALENDARI dia/día 16 19.30 h Espai d’Art Joan Castejón. Casa de Cultura

Presentació del calendari de l’IECMA 2021. L’ART DEL PINZELL A LA MARINA ALTA. Amb la intervenció de: Rosa Seser, presidenta de l’IECMA, Josep Ahuir, coordinador de la publicació i Juan Caravaca, artista i coordinador de la publicació. Entrada lliure amb invitació/libre con invitación. Reserva: culturadenia@ayto-denia.es *El calendari es repartirà entre els socis de l’IECMA

EXPOSICIÓ/EXPOSICIÓN 17 des. al 9 gen. Casa de Cultura

Pintures d’ANASTASIO VIVANCO Horari/Horario: laborables 11-14 / 17- 21 h

CURS/CURSO dimecres/miércoles del 27 gener/enero al 24 de febr. Casa de Cultura

PENSAR EN MIG DEL SOROLL / PENSAR EN MEDIO DEL RUIDO Ciència i filosofia contra l’error / Ciencia y filosofía contra el error Professors / profesores: Javier López Alós i / y Vicent Botella Soler. Places presencials limitades. També es podrà seguir en streaming. Plazas presenciales limitadas. También se podrá seguir en streaming -Inscripció gratuïta fins al / Inscripción gratuita hasta el 22 /01/2021 en culturadenia@ayto-denia.es (Especificar en la inscripció el nom, cognoms, telèfon i l’assistència presencial o en streaming) (Especificar en la inscripción el nombre, apellidos, teléfono y la asistencia presencial o en streaming) -Inscripció professors CEFIRE /inscripción profesores CEFIRE: https://bit.ly/38QvuDG (Certificat del CEFIRE per a professors / Certificado del CEFIRE para profesores). . + Inf.: http://www.denia.net/pensar-en-medio-del-ruido

CONCERT DE NADAL/CONCIERTO DE NAVIDAD dia/día 19 20 h Teatre Auditori

ORFEÓ DE DÉNIA Entrada: lliure amb invitació// libre con invitación. Reserva en NOTIKUMI.COM. En taquilla: el mateix dia una hora abans/el mismo día una hora antes.

CINE EN FAMÍLIA dia/día 20 12 h Teatre Auditori

En Ralph destrueix Internet. + 7, 116 minuts. En valencià/valenciano. Entrada: lliure amb invitació// libre con invitación. Reserva en NOTIKUMI.COM. En taquilla: el mateix dia una hora abans/ el mismo día una hora antes. Organitza/organiza: Regidoria de Normalització Lingüística de l’Ajuntament de Dénia

CINECLUB dia/día 20 19 h Teatre Auditori
Honeyland. Dir.: Tamara Kotevska, Ljubomir Stefanov. Macedònia/Macedonia, 2019, 85 min. VO en dialecte turc/dialecto turco. Subtitulada en castellà/castellano. Per a tots els públics/para todos los públicos. Entrada 3 € en NOTIKUMI.COM. En taquilla: el mateix dia una hora abans/el mismo día una hora antes.

TEATRE EN FAMÍLIA dia/día 27 12 h Teatre Auditori
Àgora teatre presenta: “LA PRIMERA VOLTA AL MÓN” Sinopsi: Minaya i Gimena són dues mosses molt aventureres. Com no els agrada estar a casa avorrides han decidit disfressar-se de grumets i ficar-se entre la tripulació del vaixell Victòria que està a punt de salpar per a donar la Primera Volta al Món. Elles ens aniran contant totes les històries, anècdotes, aventures, èxits i penúries que van viure en aquest viatge naval que va durar quasi tres anys. Tot des del seu punt de vista divertit i alegre d’aquestes dues aguerrides xiques.
Sinopsis: Minaya y Gimena son dos mozas muy aventureras. Como no les gusta estar en casa aburridas han decidido disfrazarse de grumetes y meterse entre la tripulación del barco Victoria que está a punto de zarpar para dar la Primera Vuelta al Mundo. Ellas nos irán contando todas las historias, anécdotas, aventuras, éxitos y penurias que vivieron en este viaje naval que duró casi tres años. Todo desde su punto de vista divertido y alegre de estas dos aguerridas chicas.

Per a tots els públics/ para todos los públicos. En valencià/valenciano. 60 min. Entrada: lliure amb invitació// libre con invitación. Reserva en NOTIKUMI.COM. En taquilla: el mateix dia una hora abans/ el mismo día una hora antes. https://www.youtube.com/watch?v=lPGsCL41rm4&feature=youtu.be

CINECLUB dia/día 27 19 h Teatre Auditori

“La hija de un ladrón” Dir.: Belén Funes. Espanya/España, 2019, 102 min. VO en castellà/castellano. + 12. Entrada 3 € en NOTIKUMI.COM. En taquilla: el mateix dia una hora abans/el mismo día una hora antes.

XXV CONCURS DE FOTOGRAFIA “TEMA DÉNIA” Presentació d’obres fins a l’1 d’abril
Presentación de las obras hasta el 1 de abril de 2021. Més / Más inf.: www.denia.es /cultura@ayto-denia.es

NORMES BÀSIQUES

– COVID19.

Aforament limitat.

– MARCARETA. Ús obligatori.

– DESINFECCIÓ . Us obligatori de gel hidroalcohòlic a l’entrada.

– PUNTUALITAT. Una vegada començat l’espectacle no es permetrà l’entrada.

– FOTOGRAFIES I ENREGISTRAMENTS. No es permet fer fotografies ni cap cap tipus de registre de vídeo àudio sense permís de la companyia o de l’organització.

– RELLOTGES I TELÈFONS MÒBILS. Hauran d’apagar els telèfons mòbils i qualsevol alarma que moleste l’atenció del públic o dels intèrprets.

– CANVIS. La programació està subjecta a possibles canvis.

– ALTRES. A l’interior dels espais no es poden consumir aliments ni introduir recipients de vidre. No es pot fumar.

– Es reserva el dret d’admissió.
– COVID19.

Aforo limitado.

– MARCARILLA. Uso obligatorio.

– DESINFECCIÓN. Uso obligatorio de gel hidroalcohólico en la entrada.

– PUNTUALIDAD. Una vez empezado el espectáculo no se permitirá la entrada

– FOTOGRAFÍAS Y GRABACIONES. No se permite hacer fotografías ni ningún otro tipo de registro de video o audio sin permiso de la compañía o de la organización.

– RELOJES Y TELÉFONOS MÓVILES. Tendrán que apagar los teléfonos móviles y cualquier alarma que moleste la atención del público o de los intérpretes. – CAMBIOS. La programación está sujeta a posibles cambios.

– OTROS. En el interior de los espacios no se pueden consumir alimentos ni introducir recipientes de vidrio. No se puede fumar.

– Se reserva el derecho admisión.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies