Agenda Cultural Marzo

EXPOSICIÓ/EXPOSICIÓN fins al dia /hasta el día 5 abr. Centre d’Art l’Estació

VINTICINCVACANCES A OVIDI MONTLLOR. Exposició col·lectiva/exposición colectiva.
Horari/horario: tots els dies/ todos los días de 10 – 13 h / 16 – 20 h.

EXPOSICIÓ/EXPOSICIÓN fins al dia /hasta el día 3 abr. Casa de Cultura

VINTICINCVACANCES A OVIDI MONTLLOR. Exposició col·lectiva/ exposición colectiva.
Horari/horario: laborables 11 – 14 / 17 – 21 h. Dissabte/sábado 11 – 13.30 / 18 – 21 h.

EXCURSIÓ/EXCURSIÓN EN FAMÍLIA dia/día 7 concentració 9.30 h Casa de Cultura

LA MARJAL. MUNTANYETA VERDA. FONT SALADA. Rius plens de vida a prop de casa.
Inscripció prèvia obligatòria a: deniaviva@ayto-denia.es, cal indicar nom complet, edat i telèfon. Termini d’inscripció fins a les 14 h del dijous anterior a cada excursió. Desplaçament amb autobús. Durada: 4.30 h .
LA MARJAL. MUNTANYETA VERDA. FONT SALADA. Ríos llenos de vida cerca de casa.
Inscripción previa obligatoria a: deniaviva@ayto-denia.es, indicando nombre completo, edad y teléfono. Plazo de inscripción hasta las 14 h del jueves anterior a cada excursión. Desplazamiento en autobús. Duración: 4.30 h.

TEATRE/TEATRO EN FAMÍLIA dia/día 7 12 h Teatre Auditori

“NÚVOL, NÚVOL” de Periferia teatro.
Teatre de titelles i actors inspirat en el conte de/Teatro de marionetas y actores inspirado en el cuento de “La Sirenita”.
Recomanat per a/ recomendado para 5 anys/años.
Entrada: lliure amb invitació/libre con invitación. Reserva https://www.notikumi.com/
En taquilla el mateix dia una hora abans/el mismo día una hora antes

CINECLUB dia/día 7 19 h Teatre Auditori
La Boda de Rosa. Dir.: Icíar Bollaín. Espanya/España, 2019, 100 min. V.O. en castellà i valencià, subtitulada al castellà/castellano. Apta TP. Projecció amb la col·laboració / proyección con la colaboración de la As. MATRIA.
Amb motiu / con motivo del 8 de març/marzo, Dia Internacional de les Dones/ Día Internacional de la Mujer.
Entrada: 3 € en https://www.notikumi.com/. En taquilla: el mateix dia una hora abans/el mismo día una hora antes.

TEATRE /TEATRO dia/día 13 19 h Teatre Auditori
PROJECTE / PROYECTO ALCOVER.
“L’HOME BO” Un espectacle de la Cia. Caterva. Teatre sobre la PILOTA VALENCIANA.
Actors/actores: Robert de la Fuente, Jaume Ibáñez, Fernando Soler.

Sinopsi: Tres dels més grans pilotaris valencians que ha donat aquest esport autòcton son els protagonistes de “L’home bo”. És la història d´una amistat i d´una rivalitat dels tòtems de la pilota valenciana als anys 40 i 50, arxienemics dins del trinquet però amb una aferrissada amistat fora, a la vida. Albert Arnal, Julio Palau i Antoni Reig son tres dels més grans pelotaris valencians d’Escala i corda que ha donat la història del nostre esport autòcton. Els trinquets van ser durant la dictadura un lloc de resistència, on es parlava, pensava i jugava en valencià. On el poble podia sentir-se lliure i on la seva identitat resistirà en una època on es volia acabar amb qualsevol singularitat. La pilota valenciana com a excusa per a parlar de les persones, de la vida…

Sinopsis: Tres de los más grandes pelotaris valencianos que ha dado este deporte autóctono son los protagonistas de “L’home bo”. Es la historia de una amistad y de una rivalidad, de los tótems de la pelota valenciana en los años 40 y 50, archienemigos dentro del trinquete, pero con una enconada amistad fuera, en la vida. Albert Arnal, Julio Palau y Antoni Reig son tres de los más grandes pelotaris valencianos de Escala y corda que ha dado la historia de nuestro deporte autóctono. Los trinquetes fueron durante la dictadura un lugar de resistencia, donde se hablaba, pensaba y jugaba en valenciano. Donde el pueblo podía sentirse libre y donde su identidad resistirá en una época donde se quería acabar con cualquier singularidad. La pelota valenciana como excusa para hablar de las personas, de la vida…
Entrada: 5 € en https://www.notikumi.com/. En taquilla el mateix dia/el mismo día una hora abans.

TEATRE/TEATRO EN FAMÍLIA dia/día 14 12 h Teatre Auditori

Àgora Teatre presenta: “HANSEL I GRETEL” versió de titelles i actors./ Versión de marionetas y actores.
Una proposta musical on els actors passen a ser titelles, ballen i canten en directe/Una propuesta musical donde los actores pasan a ser marionetas, bailan y cantan en directo.
Recomanada/recomendada de 5 a 12 anys/años. En valencià/valenciano. Durada/duración 60’
Entrada: lliure amb invitació// libre con invitación. Reserva en https://www.notikumi.com
En taquilla: el mateix dia una hora abans/ el mismo día una hora antes.

CINECLUB dia/día 14 19 h Teatre Auditori

Honeyland. Dir.: Tamara Kotevska, Ljubomir Stefanov. Macedònia/Macedonia, 2019, 85 min. V.O en turc/turco,
subtitulada en castellà/castellano. Apta TP.
Entrada: 3 € en https://www.notikumi.com/. En taquilla: el mateix dia una hora abans/el mismo día una hora antes.

MÚSICA dia/día 18 19 h Teatre Auditori

PEP GIMENO “BOTIFARRA” & Miquel Pérez. Presenten “ARRELS”
Un format inusual, un “Botifarra” sense pell, despullat, íntim i sempre en la seua màxima esplendor. Pep Gimeno “Botifarra” interpretarà el seu repertori habitual, format per jotes, fandangos, cants de batre, masurques, havaneres, malaguenyes, granadines, romanços, però sobretot, en aquest concert, traurà aquella caixa de “cintes de casset” que començà a gravar als 13 anys, i recuperarà peces inèdites d’eixa gent major que tant ens ha aportat. Tot sempre, amanit amb divertides explicacions, anècdotes i dites populars que sols Pep coneix tan bé, però el més important, que sols Pep sap transmetre d’eixa forma particular, com deia el “Tio Leandro”: llámese equis.
Un formato inusual, un “Botifarra” sin piel, desnudo, íntimo y siempre en su máximo esplendor. Pep Gimeno “Botifarra” interpretará su repertorio habitual, formado por jotas, fandangos, cantos de batre, mazurcas, habaneras, malagueñas, granadinas, romances, pero, sobre todo, en este concierto, sacará aquella caja de “cintas de cassette” que empezó a grabar a los 13 años, y recuperará piezas inéditas de esa gente mayor que tanto nos ha aportado. Todo siempre, aliñado con divertidas explicaciones, anécdotas y dichos populares que solo Pep conoce tan bien, pero lo más importante, que solo Pep sabe transmitir de esa forma particular, como decía el “Tío Leandro”: llámese equis.
Entrada: 10 € en https://www.notikumi.com/. En taquilla: el mateix dia una hora abans/el mismo dia una hora antes.

MÚSICA/JAZZ dia/día 19 19 h Teatre Auditori
CIRCUIT SONORA DE LA MÚSICA VALENCIANA
ANDRÉS BELMONTE presenta ‘Tariq’.

Andrés Belmonte presenta el seu últim treball “Tariq”. En ell reuneix diverses idees basades en les seues impressions quan viatja per la costa mediterrània. Andrés, estudia música clàssica i moderna al Conservatori de Música de València i al CODARTS Rotterdam. Un cop graduat, es va especialitzar en flauta turca “Ney” i música otomana amb Ömer Erdoğdular, així com flauta àrab “Ney” al Conservatori de música del Caire amb Mahmoud Kamal i Mohamed Fouda. Durant estos anys ha col·laborat amb diverses bandes d’estil des de Jazz fins a Hip-hop, Brasil, Clàssica, Mediterrània i Música Medieval.

Andrés Belmonte presenta su último trabajo “Tariq”. En él reúne varias ideas basadas en sus impresiones cuando viaja por la costa mediterránea. Andrés, estudia música clásica y moderna en el Conservatorio de Música de València y en CODARTS Róterdam. Una vez graduado, se especializó en flauta turca “Ney” y música otomana con Ömer Erdoğdular, así como flauta árabe “Ney” al Conservatorio de música del Cairo con Mahmoud Kamal y Mohamed Fouda. Durante estos años ha colaborado con varias bandas de estilo, desde Jazz hasta Hip hop, Brasil, Clásica, Mediterráneo y Música Medieval.
Entrada lliure amb invitació/libre con invitación. Reserva en https://www.notikumi.com/.
En taquilla: el mateix dia una hora abans/ mismo dia una hora antes.

TEATRE/TEATRO dia/día 20 19 h Teatre Auditori
“WATERLOO” d’Albena Teatre. Un monòleg escrit per/un monólogo escrito por Pasqual Alapont i/y Carles Alberola.
Intèrpret/intérprete, CARLES ALBEROLA.
Una obra amb l´humor com a element bàsic i imprescindible per narrar la història d’una família “normal” des del punt de vista de Carles, un xiquet de 10 anys amb el món per descobrir i amb eixe contrast entre la percepció de felicitat que de vegades vivim a la infantessa i la dura realitat de la vida que a sovint està més a prop del que creiem. La foto d’aquell diumenge de paella a l’abril de 1974 serà el fil conductor de la narració.
Una obra con el humor como elemento básico e imprescindible para narrar la historia de una familia “normal” desde el punto de vista de Carles, un niño de 10 años con el mundo para descubrir y con ese contraste entre la percepción de felicidad que a veces vivimos en la infancia y la dura realidad de la vida que a menudo está más cerca de lo que creemos. La foto de aquel domingo de paella en abril de 1974 será el hilo conductor de la narración.
En valencià/ valenciano.
Entrada: 10 € en https://www.notikumi.com/. En taquilla: el mateix dia una hora abans/el mismo día una hora antes.

CINECLUB dia/día 21 19 h Teatre Auditori
La hija de un ladrón. Dir.: Belén Funes. Espanya/España, 2019, 102 min. V.O en castellà/castellano. + 12.
Entrada: 3 € en https://www.notikumi.com/. En taquilla: el mateix dia una hora abans/el mismo día una hora antes.
CONCERT dia/día 23 19 h Teatre Auditori
ORFEÓ DE DÉNIA
Entrada: lliure amb invitació// libre con invitación. Reserva en https://www.notikumi.com/.
En taquilla: el mateix dia una hora abans/el mismo día una hora antes

TEATRE/TEATRO dia/día 27 19 h Teatre Auditori
“MANZANO & MORAGA. IMPRO 2”.
Intèrprets/intérpretes: Miguel Moraga, actor i/y director de Producciones Airshow S.L. Jesús F. Manzano, monologuista i/y guionista del programa “El Hormiguero”
Un espectacle d’improvisació on tot pot ocórrer. El públic aporta les seues propostes als actors i ells introdueixen històries improvisades que es succeeixen durant més d’una hora i quart.
Un espectáculo de improvisación donde todo puede ocurrir. El público aporta sus propuestas a los actores y ellos introducen historias improvisadas que se suceden durante más de una hora y cuarto.
Públic/público: joves i adults/jóvenes y adultos. En castellà/castellano.
Entrada: 10 € en https://www.notikumi.com. En taquilla: el mateix dia una hora abans/el mismo día una hora antes.

MÚSICA EN FAMÍLIA dia/día 28 12 h Teatre Auditori
Mediterranean guitar, presenta “ROCK ROAD TRÍO”. Concert didàctic/Concierto didáctico.
Per a tots els públics/ Para todos los públicos
Entrada: lliure amb invitació/libre con invitación, reserva en https://www.notikumi.com/
En taquilla: el mateix dia una hora abans/el mismo día una hora antes.

CINECLUB dia/día 28 19 h Teatre Auditori
Una gran mujer Dir.: Kantemir Balagov, Rússia/Rusia, 2019, 130 min. VO en rus/ruso, subtitulada al castellà/
castellano. + 12.
Entrada: 3 € en https://www.notikumi.com/. En taquilla: el mateix dia una hora abans/el mismo día una hora antes.

XXV CONCURS DE FOTOGRAFIA “TEMA DÉNIA” presentació d’obres fins a l’1 d’abril
Presentación de las obras hasta el 1 de abril.
+ inf.: www.deniacultura.es / cultura@ayto-denia.es

XXV CONCURS FOTOGRÀFIC DE LACTÀNCIA MATERNA MARINA ALTA
Formulari de participació i més informació/formulario de participación y más información en:
www.grupnodrissa.org

NORMES BÀSIQUES
– COVID19. Aforament limitat.
– MARCARETA. Ús obligatori.
– DESINFECCIÓ . Us obligatori de gel hidroalcohòlic a l’entrada.
– PUNTUALITAT. Una vegada començat l’espectacle no es permetrà l’entrada.
– FOTOGRAFIES I ENREGISTRAMENTS. No es permet fer fotografies ni cap altre tipus de registre de vídeo àudio
sense permís de la companyia o de l’organització.
– RELLOTGES I TELÈFONS MÒBILS. Hauran d’apagar els telèfons mòbils i qualsevol alarma que moleste l’atenció
del públic o dels intèrprets.
– CANVIS. La programació està subjecta a possibles canvis.
– ALTRES. A l’interior dels espais no es poden consumir aliments ni introduir recipients de vidre.
No es pot fumar.
– Es reserva el dret d’admissió.

NORMAS BÁSICAS
– COVID19. Aforo limitado.
– MARCARILLA. Uso obligatorio.
– DESINFECCIÓN. Uso obligatorio de gel hidroalcohólico en la entrada.
– PUNTUALIDAD. Una vez empezado el espectáculo no se permitirá la entrada
– FOTOGRAFÍAS Y GRABACIONES. No se permite hacer fotografías ni ningún otro tipo de registro de video o audio
sin permiso de la compañía o de la organización.
– RELOJES Y TELÉFONOS MÓVILES. Tendrán que apagar los teléfonos móviles y cualquier alarma que moleste la
atención del público o de los intérpretes.
– CAMBIOS. La programación está sujeta a posibles cambios.
– OTROS. En el interior de los espacios no se pueden consumir alimentos ni introducir recipientes de vidrio. No se
puede fumar.
– Se reserva el derecho admisión.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies