Agenda Cultural Novembre 2020 Dénia

CINE CLUB dia/día 1 19 h Teatre Auditori

“The Farewell” Dir.: Lulu Wang EEUU, 2019, 100 min. VO en anglés i mandarí/inglés y mandarín. Subtitulada al castellà/castellano. Apta per a tots els públics/ para todos los públicos. Entrada 3 € en NOTIKUMI.COM. En taquilla: el mateix dia dos hores abans/ el mismo día dos horas antes.

EXPOSICIÓ/EXPOSICIÓN del 5 al 21 Casa de Cultura.

Sala Gran Exposició de fotografia de JOHN LILLIE Horari/horario: laborables 11 a 14 h / 17 a 21 h. Dissabte /sábado 11 a 13.30 h / 18 a 21 h

DOCUMENTAL dia/día 6 19.30 h Espai d’Art Joan Castejón. Casa de Cultura

Projecció/ Proyección del documental SEGRELLES, IL·LUSTRADOR UNIVERSAL. Ignacio Estrela, 2019. Color 105’. En valencià/valenciano. Amb la participació/con la participación del director del documental IGNACIO ESTRELA BLASCO. Entrada: lliure amb invitació// libre con invitación. Reserva en culturadenia@ayto-denia.es.

RECITAL POÈTIC/POÉTICO dia/día 7 20 h Teatre Auditori
CARMELO GÓMEZ “A VUELTAS CON LORCA” Un homenaje al poeta granadino L’actor Carmelo Gómez i el pianista Mikhail Studyonov duen a terme un duo de paraula i música l’objectiu del qual és «submergir» als espectadors «en les veritats senzilles i misteris del poeta universal”.
El actor Carmelo Gómez y el pianista Mikhail Studyonov llevan a cabo un dúo de palabra y música cuyo objetivo es «sumergir» a los espectadores «en las verdades sencillas y misterios del poeta universal».
Entrada: 10 € en NOTIKUMI.COM En taquilla: dos dies abans/ dos dies antes de 19 a 21 h .El mateix dia dos hores abans/ mismo día dos horas antes

EXCURSIÓ EN FAMÍLIA dia/día 8 Concentració: 10 h Casa de Cultura
PLA DE PETRACOS. BOSC DE CARRASQUES. Carrasques monumentals a la Marina Alta. Inscripció prèvia obligatòria. Enviar e-mail indicant nom complet, edat i telèfon contacte a: deniaviva@ayto-denia.es Termini inscripcions: fins les 14 h del dijous anterior a cada excursió. Desplaçament en autobús. Dinar pic nic o bars. Duració: 7 h
PLA DE PETRACOS. BOSC DE CARRASQUES. Carrascas monumentales en la Marina Alta. Inscripción previa obligatoria. Enviar e-mail indicando nombre completo, edad y teléfono contacto a: deniaviva@ayto-denia.es Plazo de inscripciones: hasta las 14 h del jueves anterior a cada excursión. Desplazamiento en autobús. Comida picnic o bares. Duración: 7 h

TEATRE INFANTIL dia/día 8 12 h Teatre Auditori

I Festival provincial d’arts escèniques tardor 2020, patrocinat per la Diputació d’Alacant.
“LA HISTÒRIA DE FERDINAND” per Tarannà Teatre. Amb/con Jaume Costa i /y Paqui Noguera. Aquesta és la historia d’un bou al que no li agrada envestir, li agrada més seure al camp i olorar les flors. Una reflexió sobre la diversitat dels essers. Per què tots el bous han de ser braus?.

Esta es la historia de un toro que no le gusta envestir, le gusta más sentarse en el campo y oler las flores. Una reflexión sobre la diversidad de los seres. ¿Por qué todos los toros tienen que ser bravos?

A partir de 4 anys/años. En valencià/valenciano. 50‘ Entrada: lliure amb invitació// libre con invitación. Reserva en NOTIKUMI.COM En taquilla: el mateix dia dos hores abans// el mismo día dos horas antes.

CINE CLUB dia/día 8 19 h Teatre Auditori

“Pájaros de verano” Dir.: Ciro Guerra, Cristina Gallego. Colòmbia /Colombia, 2018, 125 min. VO en wayuunaiki, castellà i anglés / wayuunaiki, castellano e inglés. Subtitulada al castellà / castellano. + 12. Entrada 3 € en NOTIKUMI.COM. En taquilla: el mateix dia dos hores abans/ el mismo día dos horas antes.

EXPOSICIÓ/EXPOSICIÓN fins al 29 nov. Centre d’Art l’Estació

“A CIELO DESCUBIERTO” de Paula Segarra. Horari:/horario tots els dies/ todos los días de 10 a 13 h // de 17 a 21 h.

V ULTRAMAR DANSA. dies/días 11,12,13,14 i 15 Teatre Auditori

FESTIVAL DE DANSA CONTEMPORÀNIA / FESTIVAL DE DANZA CONTEMPORÁNEA. Organitza/organiza: Ajuntament de Dénia. Cultura. Col·labora/colabora: Centre Coreogràfic de Dénia.

Dia 11 20 h
– PROJECCIÓ/PROYECCIÓN DEL DOCUMENTAL “La Mecànica Quàntica – Live- (1989/90) 15’ Intèrprets/intérpretes; Lluís Peris , Joan Pineda. Música: Bernat Pellicer i Jean Furst. Coreografia: Joan Bernat Pineda. Vestuari: Oscar Suay.Co-producció de la Conselleria de Cultura de la Generalitat Valenciana
-PERSONNE uno, nadie, muchos” . Grupo ESMOV. 40’’ Angélica Fossemó, Patrizia Murari, China Laudisio, Kel Navarro, Julia Treviño Fernández, Ulla Heim, María Rodríguez, Lobato , Amanda Luna Corberá Scott, Alex Hernández. Música en directe/directo: Jonatan Montoro ENTRADA LLIURE amb invitació// libre con invitación. Reserva en NOTIKUMI.COM. En taquilla: el mateix dia dos hores abans/ el mismo dia dos hores antes.

Dia 12 20 h “QUAN ELS OCELLS PRENEN EL VOL” Compañía Over & out. Premi Alacant Escena 2019. Intèrprets/intérpretes: Carlos Peñalver – Federica Fasano. Música: Rubén Martínez. ENTRADA: 3 € en NOTIKUMI.COM i en taquilla el mateix dia dos hores abans/ el mismo día dos horas antes

Dia 13 20 h 40’ “NUESTRA DANZA” Especialidad de contemporáneo del Estudio de Danza María Carbonell. Intèrprets/intérpretes. Livia Omedas, Magali Aparisi, Marina Valle, Paula Ginestar, Sofía Capuz, Paula Fernández, Irene González, Sofía Capuz, Celia Sierra, Marta Modesto, Angela Tarazona, Lidia, Marina, Estrella y Pablo Villanueva. ENTRADAD LLIURE amb invitació/libre con invitación. Reserva en NOTIKUMI.COM i en taquilla el mateix dia dos hores abans/ el mismo día dos horas antes

Dia 14, 20 h 55’ “DULCES BESTIAS” Cia. Nómadas. Direcció/n Roberto Torres Intèrprets/intérpretes: Paula G. Quintana, Paloma Hurtado, Daniel Morales, Yaiza Pinillos. Música original. Samuel Aguilar. Vestuari/o: Yaiza Pinillos “El hombre se viste con tributos animales para transcender su condición de hombre” ENTRADA: 3 € en NOTIKUMI.COM i en taquilla el mateix dia dos hores abans/ el mismo día dos horas antes
Dia 15, 12 h ACTIVITAT EN FAMÍLIA 53’ “AIGUA DE LLUNA”. Compañía Improvisada. Amb/con Henar Fuentetaja – Miguel Tornero. “Aigua de Lluna” és dansa, ecologia, reciclatge, llum, literatura… ens invita a recórrer d’una manera diferent i màgica el cicle de l’aigua al nostre planeta, descobrint a éssers fantàstics, junt als quals aprendrem com fer un ús sostenible i responsable d’un recurs imprescindible per a la vida al Planeta Terra. Ens acompanyes?
“Agua de Luna” es danza, ecología, reciclaje, luz, literatura… nos invita a recorrer de una manera diferente y mágica el ciclo del agua a nuestro planeta, descubriendo a seres fantásticos, junto a los cuales aprenderemos como hacer un uso sostenible y responsable de un recurso imprescindible para la vida en el Planeta Tierra. ¿Nos acompañas? A partir de 5 anys/años. En valencià/en valenciano ENTRADA LLIURE amb invitació// libre con invitación. Reserva en NOTIKUMI.COM i en taquilla el mateix dia dos hores abans/ el mismo dia dos hores antes.

EXPOSICIÓ/EXPOSICIÓN del 13 al 30 Casa de Cultura.

Vestíbul XXIV CONCURS FOTOGRÀFIC DE LACTÀNCIA MATERNA. Horari/horari: laborables 11 a 14 h / de 17 a 21 h // dissabte /sábado 11 a 13.30 / 18 a 21 h.

CINE CLUB dia/día 15 19 h Teatre Auditori

“Jojo Rabbit“ Dir.: Taika Waititi. Nova Zelanda/ Nueva Zelanda, 2019, 108 min. VO en anglés / inglés. Subtitulada al castellà / castellano. + 12. Entrada 3 € en NOTIKUMI.COM. En taquilla: el mateix dia dos hores abans/ el mismo día dos horas antes.

TEATRE /TEATRO dia/día 20 20 h Teatre Auditori

I Festival provincial d’arts escèniques tardor 2020, patrocinat per la Diputació d’Alacant. “DIKTAT” d’Enzo Corman, Cia. Col·lectiu Intermitent. Direcció: Juan Pastor. Actors/Actores: Toni Misó i/y Morgan Blasco.
Una història de dos germans que es troben després d’haver estat separats per una guerra. Records, enfrontaments, emocions i perdó ens porten a la necessitat de desenterrar la memòria per a poder continuar vivint amb ella.
Una historia de dos hermanos que se encuentran después de haber sido separados por una guerra. Recuerdos, enfrentamientos, emociones y perdón nos conducen a la necesidad de desenterrar la memoria para poder continuar viviendo con ella.
Entrada: 3 € en NOTIKUMI.COM En taquilla dos dies abans/ dos dies antes de 19 a 21 h el mateix dia dos hores abans// el mismo día dos horas antes.

CONCERT DE SANTA CECÍLIA dia/día 21 20.30 h Teatre Auditori

AGRUPACIÓ ARTÍSTICA MUSICAL DE DÉNIA. Entrada lliure amb invitació, recull-la al local de l’Agrupació Artística Musical de Dénia del 9 al 20 de novembre i el mateix de dia en taquilla una hora abans.
Entrada libre con invitación, recógela en el local de la Agrupación Artística Musical de Dénia del 9 al 20 de noviembre y el mismo día en taquilla una hora antes.

VISITA EN FAMÍLIA dia/día 22 10.30 h L’ALT DE BENIMAQUIA .

Workshop fortificat i empremtes de la producció de vi al segle VI a. C.
Visita amb guia expert. Informació i reserves: Museu Etnològic de Dénia, 966420260. De dimarts a dissabte, de 10.30 a 13 h i de 16 a 19 h.
Visita con guía experto. Información y reservas: Museo Etnológico de Dénia, 966420260. De martes a sábado de 10.30 a 13 h y de 16 a 19 h. Punt de trobada/punto de encuentro: La Xara. Entrada sud/sur. Punt tòtems de difusió. Els participants rebran full de difusió/ Los participantes recibirán folleto de difusión. CINE CLUB dia/día 22 19 h Teatre Auditori “La innocència“ Dir.: Lucía Alemany. Espanya / España, 2019, 92 min. VO en català / catalán. Subtitulada al castellà/ castellano. +16. Entrada 3 € en NOTIKUMI.COM. En taquilla: el mateix dia dos hores abans/ el mismo día dos horas antes.

CONCERT-RECITAL dia/día 25 20 h Teatre Auditori

PROGRAMA JUNO A LA TARDOR. Recital dia Internacional per l’eliminació de la violència de gènere. TERESA ALBERO, soprano & FRANCISCO CHOLBI, piano. Obras de M. Falla, G. Puccini, G. Verdi, E. Lecuona, F. Torroba.
La vida de la dona vista des de les àries d’òpera, la cançó i les romances de Sarsuela més conegudes. Obres que plasmen els diferents estats d’ànim, passions, sentiments i tot allò que forma part i que descriu el món de la dona.
La vida de la mujer vista desde las arias de ópera, la canción y las romanzas de Zarzuela más conocidas. Obras que plasman los diferentes estados de ánimo, pasiones, sentimientos y todo aquello que forma parte y que describe el mundo de la mujer. Entrada: lliure amb invitació// libre con invitación. Reserva invitación/es en NOTIKUMI.COM n taquilla el mateix dia dos hores abans// el mismo día dos horas antes.

EXPOSICIO/EXPOSICIÓN del 26 al 12 des. Casa de Cultura. Sala Gran ”ORIGINALS”.

Fotografies dels membres/fotografías de los miembros del FOTOCLUB DÉNIA.. Horari/horari: laborables 11 a 14 h / 17 a 21 h. Dissabte /sábado 11 a 13.30 h / 18 a 21 h

MÚSICA dia/día 28 20 h Teatre Auditori

PROGRAMA JUNO A LA TARDOR MARA ARANDA celebra 30 anys als escenaris amb l’espectacle “LES CORTS DE L’AMOR” Una revisió del concepte de l’amor a través dels segles i el paper de la dona en la seua concepció, vivència i transmissió. Cants de trobairitz del segle XII al XXI.

MARA ARANDA celebra 30 años en los escenarios con el espectáculo “LES CORTS DE L’AMOR” Una revisión del concepto del amor a través de los siglos y el papel de la mujer en su concepción, vivencia y transmisión. Cantos de trobairitz del siglo XII al XXI.
Mara Aranda, veu/voz; Sara Àgueda, salteris/salterios, arpa i/y cors/coros; Belisana Ruiz, cítoles/cítaras, rotta i/y cors/coros; Míriam Encinas, flautes/flautas, percussió/percusión; Patricia García, viola.

Entrada: 3 € en NOTIKUMI.COM En taquilla: dos dies abans/ dos dies antes de 19 a 21 h. El mateix dia dos hores abans/ mismo día dos horas antes.

CINE EN FAMÍLIA dia/día 29 12 h Teatre Auditori

Els increïbles 2. Recomanada/recomendada + 6 , 118 min. En valencià/valenciano. Entrada: lliure amb invitació// libre con invitación. Reserva en NOTIKUMI.COM. En taquilla el mateix dia dos hores abans/ el mismo día dos horas antes. Organitza/organiza: Regidoria de Normalització Lingüística de l’Ajuntament de Dénia

CINE CLUB dia/día 29 19 h Teatre Auditori

“Dios es mujer y se llama Petrunya” Dir.: Teona Strugar Mitevska. Macedònia/ Macedonia, 2019, 100 min. VO en macedoni / macedonio. Subtitulada al castellà/ castellano. + 12. Col·labora / Colabora: Associació MATRIA. Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència de Gènere/ Día Internacional de la Eliminación de la Violencia de Género. Entrada 3 € en NOTIKUMI.COM. En taquilla: el mateix dia dos hores abans/ el mismo día dos horas antes.

NORMES BÀSIQUES – COVID19.

Aforament limitat.

– MARCARETA. Ús obligatori.

– DESINFECCIÓ . Us obligatori de gel hidroalcohòlic a l’entrada.

– PUNTUALITAT. Una vegada començat l’espectacle no es permetrà l’entrada.

– FOTOGRAFIES I ENREGISTRAMENTS. No es permet fer fotografies ni cap cap tipus de registre de vídeo àudio sense permís de la companyia o de l’organització.

– RELLOTGES I TELÈFONS MÒBILS. Hauran d’apagar els telèfons mòbils i qualsevol alarma que moleste l’atenció del públic o dels intèrprets.

– CANVIS. La programació està subjecta a possibles canvis.

– ALTRES. A l’interior dels espais no es poden consumir aliments ni introduir recipients de vidre. No es pot fumar.

– Es reserva el dret d’admissió.

NORMAS BÁSICAS – COVID19.

Aforo limitado.

– MARCARILLA. Uso obligatorio.

– DESINFECCIÓN. Uso obligatorio de gel hidroalcohólico en la entrada.

– PUNTUALIDAD. Una vez empezado el espectáculo no se permitirá la entrada

-FOTOGRAFÍAS Y GRABACIONES. No se permite hacer fotografías ni ningún otro tipo de registro de video o audio sin permiso de la compañía o de la organización.

– RELOJES Y TELÉFONOS MÓVILES. Tendrán que apagar los teléfonos móviles y cualquier alarma que moleste la atención del público o de los intérpretes.

– CAMBIOS. La programación está sujeta a posibles cambios.

– OTROS. En el interior de los espacios no se pueden consumir alimentos ni introducir recipientes de vidrio. No se puede fumar.

– Se reserva el derecho admisión.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *