Així es va viure el moment de la crida telefònica a Mar Moncho i Candela Marco Falleres Majors de Dénia 2024


Emoció a flor de pell en una de les nits més emocionants de l’exercici faller a Dénia: la de conèixer el nom de les màximes representants de la festa per al nou any. I les falleres majors de 2024 ja tenen nom: la xiqueta Candela Marco Jiménez i la senyoreta Mar Moncho Roselló, les dos procedents de la falla Baix la Mar.

La vesprada començava al saló de plens de l’Ajuntament de Dénia, on estaven citats a votar els presidents de les falles de Dénia, un delegat de cada comissió; les falleres majors de Dénia 2023, Aida Gavilà i Noa Dacosta; huit delegats de la Junta Local Fallera i el seu president, Jaume Bertomeu.

A les 19:30 hores ha començat el recompte dels vots al despatx de l’alcaldia, amb la presència de l’alcalde i president nat de la Junta, Vicent Grimalt; el regidor de festes, Óscar Mengual; el delegat de l’assemblea Pere Roselló; el secretari de la JLF, Salva LLorans, i el president, Jaume Bertomeu.

Puntuals a la cita, a les 20:00 hores el alcalde ha cridat a la nova fallera major infantil de Dénia, Candela Marco, a qui la cobertura li ha jugat una mala passada i no ha rebut la primera cridada. Finalment, en un segon intent, l’alegria de Candela i els seus familiars i amics inundava el saló de plens, donant pas a un gran aplaudiment.

Seguidament, Grimalt ha cridat a Mar Moncho per a anunciar-li que és la nova fallera major de Dénia per a 2024. Una emocionadíssima Mar, que pràcticament no podia articular paraula, ha celebrat amb la seua parella, amics i familiars la bona notícia.

Junt amb Mar i Candela formen les corts d’honor les xiquetes  Claudia Pérez, Aroa Ferrer, Luna Papio i Naia Ivars i les senyoretes Gema Gómez-Rico, Alba Moya, Aixa Malonda i María Torres.

A continuació s’ha celebrat el nomenament i la imposició de bandes de les noves falleres majors i les corts d’honor en un emotiu acte celebrat als baixos de l’Ajuntament de Dénia, on s’han donat cita els càrrecs de les falles de Dénia 2024, familiars, amics i fallers i falleres de totes les comissions de la ciutat.

Deja una respuesta