Apuntà Falla Les Roques

Si fa uns dies acomiadaven l’exercici faller entre llàgrimes, foc i sentiment… Renaixem com l’au fènix de les cendres, per començar a donar-li forma al 2019. En el cap davant de la nostra comissió tenim a Alex Morla Balaguer i a Gemma Juan Garcia, per qui no els coneix volem dir-vos que els dos són fallers de naixença, amants de monuments i tradicions falleres. El nostre president porta en la nostra comissió des de l’exercici 2010/2011 a passat per diversos càrrecs en la directiva com, festejos, protocol, premsa i artística sempre treballant per la falla.

La nostra fallera major porta en la nostra comissió des de l’exercici 1991/1992 en a penes 6 mesos de vida, també ha ostentat diversos càrrecs en la directiva, com protocol i premsa durant molts anys .

Tenim el plaer de comunicar que aquest Diumenge 25 de Març a partir de les 11.00 del matí, serà la tradicional apunta, on fallerets, fallers, col·laboradors i amics tindreu les portes del nostre casal obertes, per poder formar part d’aquesta família roquera, després els càrrecs ens convidaran a dinar un suculent arròs al forn!

Donem-li forma l’any 2019!

Fem Festa , Fem Barri , Fem Les Roques 2019!!

APUNTÀ FALLA LES ROQUES

04.04 apuntà Les Roques

En la Falla Les Roques, la festa no para! Dijous passat 28 de Març, va ser la tradicional apuntà per al nou excercici faller 2013/2014, on vam rebre a tots aquells, tant coneguts com gent nova, que volen acompanyar-nos en aquest nou any. Al finalitzar l’event, vam gaudir en companyía i germanor fent un soparet de sobaquillo on les rises i l’alegría no van faltar i on qualsevol podía sumar-se.
Desde açí donar a tots les gràcies per l’assistència i recordar que a Les Roques tots son benvinguts i que podeu apuntar-vos qualsevol día, la festa està asegurada!

Fem falla, fem festa, fem Les Roques!!