Arriba el tram final de la II Lliga Comarcal Marina Alta de Raspall.

El passat cap de setmana es va jugar la quarta jornada i es va produir un canvi de lideratge en el grup B on l’Ondara ha perdut el primer lloc que ara passa a ocupar el Xàbia A.

Divendres es jugaven dos partides.

La Primera al Trinquet Municipal de Pedreguer entre el Pedreguer A i el Xàbia A que va acabar amb victòria pels visitants per 15 a 25. Així el Pedreguer passava a ser últim del Grup B i el Xàbia A es posava líder provisional a l’espera del que faria el equip d’Ondara l’endemà.

També divendres, quasi a la mateixa hora, es jugava el Xàbia B contra el Pedreguer B al Trinquet Municipal de Xàbia. El Xàbia s’enduia els tres punts al guanyar al Pedreguer B per 25 a 10 i continua com a líder del grup A.

Dissabte de vesprada es jugava al Carrer Sant Josep d’els Poblets la partida entre Els Poblets i Ondara. L’equip local ha guanyat 40 a 15 i continua sense perdre dins de casa i s’acosta als primers llocs. Mentre l’Ondara perdia el lideratge del grup B en favor del Xàbia A.

També dissabte al Trinquet Municipal de Dénia, i per acabar la jornada, es jugava la partida entre el Dénia i El Verger. El equip local perdia front l’equip d’el Verger que es manté a prop al líder del grup A.

El proper divendres 9 de març començarà la quinta jornada de La Lliga i s’acosta al final de la seua fase regular. Heu fara en una jornada on es jugaran totes les partides el mateix dia.

El el grup A el Pedreguer B rebrà al Dénia al Trinquet Municipal de Pedreguer a les 20.00h. Pel Pedreguer B jugaran Joan, Salva i Ángel i pel Dénia Andreu, Jordi i Terrades. El Pedreguer B intentarà no caure mes avall del grup i el Dénia buscarà la seua primera victòria.

També en el grup A l’equip d’el Verger rebrà, al Carrer de la Pilota d’el Verger, al Xàbia B. Serà un enfrontament directe pel lideratge del grup ja que sols els separen dos punts i el guanyador pot passar a ser líder a falta d’una jornada.

En el grup B al Trinquet Municipal d’Ondara i a les 20.00 de la vesprada es jugarà el Ondara contra Pedreguer A. L’Ondara, amb Miguel, Josele i Carles, buscarà tornar a ser lider mentre el Pedreguer A, amb Pablo, Kiko i Terrades, intentarà sumar punts per no quedar últim de grup.

Al Trinquet Municipal de Xàbia es jugarà l’ultima partida de la jornada el mateix divendres 9 de Març a les 20.30h. El Xàbia A, amb Cova, José i Vicent, s’enfrontarà al equip d’els Poblets, amb Bueno Paco i Vallés. Amb sols dos punts de diferencia els dos equips buscaran la victòria per no perdre les primeres posicions del grup B.

Ens espera altra jornada d’emoció i bona Pilota Valenciana.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.