Baix La Mar a les Fogueres d’Alacant

El divendres 21 de juny, com ja és tradició, els càrrecs 2024/2025 de la Falla Baix la Mar es van traslladar fins Alacant per viure de primera mà les seues festes grans, les Fogueres, junt amb la foguera germana, la Foguera Carrer Sant Vicent. D’aquesta manera, Maria Covadonga, Elia, Mauro, Anna, Felipe, Ivan i Juanvi van fer el solemne i protocol·lari recorregut de l’ofrena a la Mare de Déu del Remei fins la Concatedral de San Nicolau, on van fer entrega dels detalls florals.

A continuació, van gaudir d’un exquisit sopar al carrer Sant Vicent amb els càrrecs, foguerers i foguereres. A més, van aprofitar l’ocasió per donar l’enhorabona i celebrar els premis obtinguts: 1r premi infantil de secció 4 i 3r premi gran de secció 5. Per descomptat, no va faltar tampoc una visita als monuments plantats per tot arreu de la ciutat alacantina.

Des de la falla Baix La Mar volem agrair a la Foguera Carrer Sant Vicent el seu bon tracte i hospitalitat per convidar-nos a gaudir de les seues festes, i per fer-nos sentir sempre com a casa; sempre és un gust visitar-vos.

Baix la Mar a les Fogueres d’Alacant

Arribat el mes de juny ja va sent tradicional que els nostres màxims càrrecs, acompanyats d’un nodrit grup de fallers i falleres, visiten la localitat d’Alacant per gaudir de la seua festivitat, les Fogueres. Aquesta festa, germana de les Falles, ompli de color, música, art i un meravellós ambient els carrers de la capital alacantina.

Carla, Òscar, Patricia i Andrés varen fer la seua particular ofrena a la Mare de Déu del Remei el passat divendres de la ma de la nostra foguera amiga, la Foguera del Carrer de Sant Vicent. Un acte molt emotiu al que hem d’agrair a la foguera ens deixara participar i compartir amb ells, com venim fent des de fa uns anys. La festa d´eixe dia acaba amb un sopar de germanor al Racó de la Foguera i amb una festa envejable.

El diumenge, i per tal de celebrar Sant Joan, com mana la tradició, varem dinar a la carrossa uns bons entrepans de tomacat preparat per Maria la Potena. Res millor que fer feina amb l’estomac ben ple d´un bon dinar casolà.

I a Baix la Mar no descansem. Aquesta setmana tampoc anem a parar, i el dissabte tindrà lloc la Festa de Benvinguda a Baix la Mar. Es tracta d’una innovadora festa on els nous fallers rebran un diploma que els acredita com a membres de la nostra Falla. Si no te ho vols perdre t´esperem el dissabte 29 de Juny, a partir de les 21.30 al Casal del Carrer Pont. Haurà a sopar a preus populars, moltes sorpreses, festa i un magnífic ambient per passar l’últim dissabte del mes de juny.

baix-la-mar-1 baix-la-mar