Baix la Mar de festa en festa

VIVIM LA FESTA AMB CARRER SANT VICENT

Diu l’acudit que per Sant Joan bacores, verdes o madures, bacores segures. Nosaltres gaudim de la festa Sant Joanera de la mà de la foguera amiga, Carrer Sant Vicent d’Alacant, una de les comissions més antigues de la capital. Els nostres màxims càrrecs: Joan Felip, Jaume, Sílvia i Sara es van desplaçar fins a Alacant per a desfilar a l’ofrena de flors a la Mare de Déu del Remei. Aquest any, amb més emoció que mai, perquè van tenir el gran honor d’acompanyar a Ana Belén Castelló Ríos, Bellesa del Foc, en el seu passeig fins a la Concatedra de Sant Nicolau i, a més a més, escoltaren, en viu i en directe, les paraules que la màxima representant de les Fogueres 2016 va dedicar a la Verge del Remei. Aquest és un privilegi reservat tan sols a uns pocs, entre ells als comissionats que poden presumir de tenir, en les seues files, a la Bellesa del Foc i és que Ana Belén, pertany a carrer Sant Vicent i els nostres càrrecs, van gaudir d’aquest privilegi gràcies a la invitació que els amics foguerers ens van cursar. En acabar l’ofrena, els representants de Baix la Mar assistiren al sopar que va tindre lloc al racó, on no va faltar de res. Com sempre agraïm a Carrer Sant Vicent, la seua amabilitat i hospitalitat, amb ells ens sentim com a casa.

amb julio tormo

AMB LA BELLESA DEL FOC D'ALACANT

EN LA FOGUERA

FESTA BORA BORA

Dissabte vinent, la Falla Baix la Mar celebrarà, a partir de les 22 hores, al casal del carrer del Pont una festa d’estiu, Bora Bora. Si vols sopar amb nosaltres, passa’t per la nostra casa, oblida les penes i gaudeix d’una festa inspirada en les illes Pitiüses. Sols hi ha un requisit, has de vestir de blanc, perquè Eivissa prendrà el carrer del Pont i refrescarà l’ambient. No ho dubtes més i uneix-te amb nosaltres a la millor festa de l’estiu: la festa Bora Bora.

BORA BORA OK-01

FELICITEM A CANFALI PELS SEUS 40 ANYS

La Falla Baix la Mar vol felicitar al periòdic CANFALI MARINA ALTA, amb motiu dels 40 anys que compleix i que va poder celebrar en una edició especial publicada la darrera setmana. Per a un periòdic d’àmbit comarcal no és fàcil mantenir-se sempre en la bretxa, per això, creem que és de justícia reconèixer el seu esforç i compromís amb la informació veraç, objectiva i sempre puntal. Des de Baix la Mar volem agrair a la plantilla de persones que conforma Canfali Marina Alta, les publicacions que totes les setmanes dedica a la nostra comissió, obrint una finestra al món faller i donant a conèixer de manera desinteressada les nostres activitats. Us desitgem una llarga vida periodística al servei de la informació. Moltes felicitats.