Baix la Mar en Alacant

Presentació de la Foguera Carrer Sant Vicent

El passat cap de setmana la Falla Baix la Mar, representada pels seus càrrecs va acudir a la Ciutat d’Alacant per a acompanyar a la Foguera Carrer Sant Vicent, en la presentació de les Belleses 2018. La veritat és que sempre és un plaer acompanyar als amics de la foguera, per la seua hospitalitat, regalant-nos moments que ens fan sentir especials. L’acte va tenir lloc al Restaurant La Cantera on Paco Blanquer, Alicia Guardiola i Pepe Blanquer es van estrenar en aquestes tasques protocol·làries i van superar la prova amb nota. La presentació va comptar amb un decorat natural, la nostra mar, eixa que banya les nostres costes, que enamora al viatger i quan està en calma presenta un blau immens, convidant-nos a contemplar-la i transmetent-nos pau, assossec i tranquil·litat. En acabar es va servir un dinar al mateix restaurant. Des d’aquestes línies volem agrair a la Foguera amiga la seua invitació que ja és tot un clàssic a Baix la Mar.

Exposició d’indumentària fallera

Diumenge 29 d’abril, des de les 10 hores, el casal de Baix la Mar es converteix en un aparador d’indumentària fallera, amb teles i altres complements que portarà el famós indumentarista Álvaro Moliner.

Si vols passar una bona estona, gaudir de sedes estupendes o sols pegar una ullada, passa’t pel nostre casal del carrer del Pont, sempre al servei de la festa.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *