C.E.I Colorets celebra el Dia dels Drets de la Infància amb l’Associació Ludai

Novembre és un mes molt especial per a tots els que ens dediquem al món de la infància, doncs el 20 de novembre és commemora el Dia dels Drets de la infància.

Any rere any en Colorets dediquem una setmana a difondre, treballar i posem el nostre granet d’arena per a conscienciar a tots i totes de la importància d’aquests drets.

Mitjançant manualitats, missatges i diferents activitats que realitzen els més menuts en classe fem arribar a les famílies els seus drets.

Enguany hem tingut una iniciativa que ha resultat tot un èxit en la que la solidaritat i els drets dels infants han estat lligats. Les diferents classes de Colorets han realitzat unes obres d’art amb diferents tècniques en les que destacaven les paraules AMOR, JUGAR, EDUCACIÓ, LLIBERTAT, FAMILIA I IGUALTAT.

Realitzàrem una subhasta amb totes les famílies que van voler col·laborar. Els diners que vam recaptar els vam destinar a col·laborar amb l’Associació Ludai de Dénia. Aquesta associació treballa amb xiquets i xiquetes amb trastorns i dificultats en el desenvolupament. En total recaptàrem 212€. Isabel va fer entrega d’un sobre amb els diners recaptats a Laura Llorca, directora de Ludai.

Finalment, entre totes les famílies solidaries, realitzarem un sorteig en el què un xiquet/a de cada classe guanyava el quadre que havien pintat entre tots els companys i companyes.

Gràcies a tots per la vostra col·laboració, estem molt contents amb la gran acollida que ha tingut aquesta iniciativa i sobretot per poder aportar el nostre granet d’arena a l’associació Ludai que fa un gran treball.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *