Cap de setmana al complet a la Falla Baix la Mar

Recuperar la normalitat, la de veritat, ens ha costat poc; tant és així que l’activitat és frenètica a Baix la Mar i això que no hem fet més que començar.  Dissabte passat es va donar a coneixer el nom de les Falleres Majors de Dénia i acompanyàrem a la nostra Paula Pastor en un moment molt important, com és formar part de la Cort d’Honor de la Fallera Major Infantil de la Ciutat. Aprofitem aquesta ocasió per a felicitar a Aida Gavilá i Noa Dacosta, i els desitgem un viatge ple de bons moments.

Diumenge, la Falla Baix la Mar va organitzar el tradicional dinar italià, que sempre fa les delícies de grans i menuts. En aquest dinar es fa ús d’una decoració molt del país de la bota i enguany no havia de ser una excepció. Per aquest motiu, es va evocar a la pel·lícula vacacions en Roma, amb una cortina veneciana al fons i a mode de teló, mentre els fallers i falleres s’incorporaven a una moto vespa, que va ser tota una festa per als més menuts.

La setmana va començar dilluns i a la vesprada, la Presidenta Carol Ramis, acompanyada d’un grup de falleres que formen part de la delegació d’igualtat i diversitat, van acudir a la xerrada que va tindre lloc a la Biblioteca de Dénia, en la qual Carla Antonelli, la primera diputada transexual, va explicar les seues experiències i vivències en un món que va canviant i al qual encara li queda un llarg camí a recórrer.

Dimecres, Isabel Comes, de la delegació d’igualtat, va acudir a la presentació del primer pla de diversitat de Dénia, així com a l’exposició TRANSCUBA.  Manifestem el nostre compromís ferm i respectuós amb la diversitat i com encertadament va indicar la Sra. Antonelli: Ja estem totalment tolerades, ara demanem respecte. Seguirem treballant!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *