Cap de setmana al complet a la Falla Baix la Mar

Recuperar la normalitat, la de veritat, ens ha costat poc; tant és així que l’activitat és frenètica a Baix la Mar i això que no hem fet més que començar.  Dissabte passat es va donar a coneixer el nom de les Falleres Majors de Dénia i acompanyàrem a la nostra Paula Pastor en un moment molt important, com és formar part de la Cort d’Honor de la Fallera Major Infantil de la Ciutat. Aprofitem aquesta ocasió per a felicitar a Aida Gavilá i Noa Dacosta, i els desitgem un viatge ple de bons moments.

Diumenge, la Falla Baix la Mar va organitzar el tradicional dinar italià, que sempre fa les delícies de grans i menuts. En aquest dinar es fa ús d’una decoració molt del país de la bota i enguany no havia de ser una excepció. Per aquest motiu, es va evocar a la pel·lícula vacacions en Roma, amb una cortina veneciana al fons i a mode de teló, mentre els fallers i falleres s’incorporaven a una moto vespa, que va ser tota una festa per als més menuts.

La setmana va començar dilluns i a la vesprada, la Presidenta Carol Ramis, acompanyada d’un grup de falleres que formen part de la delegació d’igualtat i diversitat, van acudir a la xerrada que va tindre lloc a la Biblioteca de Dénia, en la qual Carla Antonelli, la primera diputada transexual, va explicar les seues experiències i vivències en un món que va canviant i al qual encara li queda un llarg camí a recórrer.

Dimecres, Isabel Comes, de la delegació d’igualtat, va acudir a la presentació del primer pla de diversitat de Dénia, així com a l’exposició TRANSCUBA.  Manifestem el nostre compromís ferm i respectuós amb la diversitat i com encertadament va indicar la Sra. Antonelli: Ja estem totalment tolerades, ara demanem respecte. Seguirem treballant!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.