Cap de setmana de tradició i carrossa

El cap de setmana passat la Falla Oeste va viure uns dies intensos. El divendres, com és tradicional en el nostre casal, es va oferir sopar popular i tertúlia fallera amb un gran nombre de fallers i amics que es van animar a gaudir de nosaltres i dels nostres divendres. 


El dissabte era el torn de la xicalla, la qual va tenir excursió a les instal·lacions del Pòsit de Dénia i el seu port pesquer, per a conèixer de primera mà les arrels i tradicions marineres de la nostra ciutat.

En l’excursió, els guies Jaime i Vicente, van explicar als més xicotets les curiositats de l’ofici mariner i la tradició que té en la nostra ciutat. En acabar la comissió infantil va berenar en el casal per a recuperar forces. 


Diumenge era el dia de continuar amb les tasques de confecció de les carrosses que lluirem en les pròximes festes majors. Fallers i amics es va acostar fins a les naus de l’espai fester per a continuar treballant amb el cucurutxo, la purpurina, boletes … perquè en els mes de juliol la nostra falla present dos treballs del més alt nivell.

oeste-excursió-5 oeste-excursio-3

oeste-excursio-1 oeste-excursion