Carla i Candela s'acomiaden de la Dénia Fallera.

Candela i Carla finalitzen un somni màgic, el somni de qualsevol fallera, el de ser Fallera Major de Dénia.

El Centre social s’ompli per dir adéu a les dues xiques que han portat el nom de Dénia per tot arreu de la comunitat Valenciana.

En primer joc va ser el torn de Jaume Bertomeu que es va acomiadar de tota la gent que ha estat al seu voltant. Jaume deixa el càrrec de president de Junta Local en el saber de què ha treballat molt intensament per un món que l’apassiona.

Després van desfilar les corts d’honor que han estat al costat de les falleres Majors. La presentadora de l’acte Esther Femenia crida a Carla i Candela que acompanyades per l’alcaldessa Ana Kringe isqueren a l’escenari per lluir la seua valenciania.

Ana kringe tingué paraules de record per Candela i Carla després de tot un any ple d’actes juntes.

En aquest acte també reberen homenatge els artistes fallers dels monuments de les falles guanyadores de Dénia de 2015, Port Rotes en primera categoria i Centro i Baix la mar en la categoria d’especial.

Els càrrecs de les comissions falleres van fer pleitesia ales màximes representants de la Festa Fallera arribant a les comissions de París Pedrera i Port Rotes, falles a les quals pertanyen Candela i Carla que li dedicaren unes paraules d’estima

Ximo Pastor, pare de Candela, va traure les llàgrimes d’emoció a la seua filla recordant tots els moments d’aquest any i la il·lusió de la seua xiqueta.
Per la part de Carla van ser la seua germana Amparo i la seua mare les que feren un repàs als moments que Carla ha gaudit des del primer dia.

L’any de Carla i Candela finalitza i dóna pas a unes noves il·lusions un nou somni que molt prompte viuran les elegides com a falleres Majors de Dénia 2016