Compromís convida a un café amb la vicepresidenta Aitana Mas

El col·lectiu Compromís per Dénia ha organitzat una trobada oberta amb la Vicepresidenta del Consell i Consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Aitana Mas, per tractar temes d’actualitat que afecten a Dénia i a la comarca en el seu conjunt.

Aquest espai de diàleg i intercanvi d’opinions es realitzarà el pròxim 17 de gener a les 17:30h a la terrassa del bar de la Casa de Cultura. La trobada amb Mas estarà oberta per a tota la ciutadania, així com associacions i col·lectius que vulguen assistir.

Segons el portaveu i regidor de Compromís, Rafa Carrió “Aquesta és la segona de les trobades que és realitzaran al llarg dels pròxims mesos, després del café amb la ciutadania que ferem al novembre amb el diputat al Congrés, Joan Baldoví, que va ser tenir una resposta molt bona per part d’associacions i societat civil”

Aquesta vegada es el torn de la Vicepresidenta Aitana Mas, que explicarà tot el que s’està fent des del Consell i des de la seua conselleria a Dénia i posteriorment passarà a respondre les preguntes o dubtes dels assistents”

Per a Compromís aquestos espais són fonamentals per a construir un municipalisme des de la base, on el polític seu amb els ciutadans i els diversos col·lectius de la ciutat per a escoltar els seus problemes i inquietuds per a intentar resoldre’ls. Perquè això no va de ideologies polítiques, sinó d’interés per intentar millorar el dia a dia dels ciutadans i ciutadanes que moltes vegades no se senten escoltats i escoltades.

Deja una respuesta