Compromís parlarà sobre creació de treball en un Café Obert amb el secretari autonòmic d’Ocupació Enric Nomdedéu

Compromís per Dénia convoca un nou Café Obert amb Enric Nomdedéu, secretari autonòmic d’Ocupació i Director General de LABORA (Servei Valencià d’Ocupació i Formació) de la Conselleria d’Economia Sostenible. Serà el dimarts, 14 de febrer, a les 17.30 hores a la cafeteria de la Casa de la Cultura de Dénia.

Aquest espai de diàleg obert a la ciutadania i a les associacions interessades, tractarà sobre la reactivació econòmica i les polítiques d’ocupació executades per la conselleria; les ajudes i subvencions del LABORA que han contribuït a la creació de treball a la nostra ciutat; així com altres iniciatives, com la llançada per ajudar a les empreses a què apliquen la reducció a 4 dies de la jornada laboral, un model pel qual ha apostat el secretari autonòmic per a avançar en la productivitat i les condicions laborals.

El candidat a l’alcaldia per Compromís, Rafa Carrió, ha destacat que “gràcies a polítiques com les que s’han dut a terme des de l’àrea de Nomdedéu, hem sigut l’autonomia que més nous llocs de treball ha creat en 2022 en tot l’Estat, segons dades de l’EPA”. No obstant això ha dit Carrió “queda feina per fer i esta és una ocasió importantíssima per a conèixer i proposar accions”.

“Per a nosaltres la creació de llocs de treball de qualitat i la reactivació econòmica és una prioritat absoluta davant la precarietat o la incertesa, i per això, a més d’apostar per la creació d’ocupació transversal a altres accions polítiques, volem comptar amb l’opinió i experiències del nostre teixit social” ha afegit l’alcaldable.

Aquesta és la quarta de les edicions del Café Obert que ja ha comptat amb el candidat a la presidència i diputat al Congrés, Joan Baldoví, amb Aitana Mas, vicepresidenta i consellera d’igualtat i Polítiques Inclusives, i amb el senador Carles Mulet. Els encontres continuaran amb el tractament de diversos temes d’interés social amb assistència de consellers i representants de Compromís a les institucions.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *