Compromís per Dénia celebra una nova edició del “Café obert” amb Carles Mulet

Compromís per Dénia celebra una nova edició del “Café obert”, una trobada oberta a la ciutadania amb un representant polític de Compromís a les diferents institucions públiques. La data serà el pròxim dimecres, 1 de febrer, a les 17.30 h, en la cafeteria de la Casa de la Cultura de Dénia.

El col·lectiu comptarà amb Carles Mulet, membre del Senat d’Espanya des de 2015,  qui presentarà el seu llibre “Carles Mulet, una temporada al Senat”, on repassa la seua trajectòria defensant els interessos dels valencians i valencianes a la cambra alta. Segons explica el mateix “el llibre no és el típic tostó, sinó que és un llibre interactiu ple d’anècdotes, humor, reflexió i coses que mai havia contat”.

Rafa Carrió, candidat a l’Alcaldia ha reiterat que “l’objectiu d’aquestes trobades és construir un espai a peu de carrer on tota la societat civil puga dialogar amb els seus representants públics de tu a tu, conèixer les polítiques realitzades, així com tindre l’oportunitat de demandar accions futures”. Per això, Compromís convida a la ciutadania i a les associacions del municipi a què s’acosten a escoltar, així com a compartir les seues inquietuds.

Aquesta és la tercera de les edicions del Café obert que realitza el col·lectiu i que ja han comptat amb amb Joan Baldoví, diputat al Congrés i candidat a la presidència de la Generalitat, i amb Aitana Mas, vicepresidenta i consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives. La següent convocatòria girarà en torn a la creació de treball, amb la presència del secretari autonòmic d’Ocupació i DG de Labora, Enric Nomdedéu.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *