Concurs de paelles amb molt d’èxit

Després de mesos de dura feina i amb més carrossa que festa, el passat dissabte dia 20 de juliol, fallers, falleres i amics de la Falla Centro van poder gaudir d’un dia complet i divertit en el que no va faltar ni la música, ni la beguda ni tampoc l’aigua que ens va refrescar a tots.

La setmana passada, la de festes de Dénia, va ser una setmana per al record a la Falla Centro. Vam gaudir del dia del fallero, dedicat a tots els que formem part del món de les falles, i aquest va vindre acompanyat per alegries com el premi a la millor paella. Posteriorment, van vindre carrosses i tothom va poder contemplar l’obra d’art que la comissió de la Falla Centro va elaborar durant els passats dos mesos; van ser dies durs de feina però gratament recompensats amb la desfilada pel carrer Campos.

Però ara ja tocava descansar de tot, i passar-ho bé amb una festa com calia. El dissabte, per tant, va ser un dia complet, ja que de bon matí, al col·legi de les Rotes, tots els grups van començar a elaborar les paelles que després entrarien en concurs, i hem de dir que l’afluència de gent fou important, doncs, més d’un centenar de persones va acudir al concurs i a gaudir del dia. Ja passat el concurs de paelles, va arribar la xaranga que va amenitzar la vesprada i a la nit qui va voler quedar-se va gaudir d’una barbacoa. La festa després, es va allargar una estona més.

fiesta-Centro-1    fiesta-Centro