Cultura, premis, germanor i falles a Baix la Mar, naturalment

No és cap secret que el mes de març l’esperem amb alegria, ni tampoc que les Falles són la festivitat que més ens agrada. Nosaltres celebrem l’arribada del mes de març amb esperança i sembla que la llum, el color i fins i tot el vent, es confabulen perquè els fallers puguem viure les falles any rere any de manera diferent. Nosaltres enguany hem treballat de valent i ara mereixem gaudir dels dies grans. Si s’aguaiten pel nostre casal, notaran que s’apropen les falles perquè l’activitat és frenètica, de fet, el passat cap de setmana vam començar divendres amb un taller de monyos que va impartir la Fallera Carol Ramis, qui ens va explicar com pentinar-se amb gràcia i estil faller. A continuació Patricia Motilla ens va donar una classe molt interessant sobre el maquillatge, així que les alumnes van eixir del nostre casal guapíssimes, desprès de pegar un mosset deliciós a l’entrepà que van preparar Franc Peris, Felipe Pino i Rubén Flores.

SOPAR DE GERMANOR

La Falla Baix la Mar va acudir dissabte al sopar de germanor, la nit va resultar molt productiva, de fet a més de passar una bona estona vam arreplegar bona cosa de premis. Isabel Comes va alçar el banderí del primer premi del bàndol 2018, Carla Cabrera i Andrés Ivars van replegar el premi al casal millor engalanat, Vicent Blanquer Ramos, amb gran alegria, arreplegava el premi al millor presentador infantil 2018, Laura Oltra, el 2 premi de presentació infantil, Ana García, el 3 premi de presentadora gran i Carol Ramis, el premi a la millor exaltadora. Així que tenim motius per a estar orgullosos d’allò que hem fet i segurs que tot esforç té la seua recompensa. A més a més, des d’aquestes línies volem donar les gràcies a totes les persones que de manera desinteressada han treballat per aconseguir que la nostra comissió presentara grans treballs col·lectius, sense rastre d’individualisme, que ens ensenya que junts som més forts.

PRESENTACIÓ DEL LIBRET “NATURALMENT BAIX LA MAR”

Diumenge, desprès de dinar una excel·lent fideuada que va preparar Paqui Motilla, que va fer les delícies de tots els comensal, va donar principi la presentació del Llibret 2018, “Naturalment Baix la Mar”. Una treball cuidat i detallat que parla de la nostra natura, la de la Marina Alta. Un llibre que, com és habitual, disposa d’una part típicament fallera i una altra de caràcter més científic, on poden trobar articles molt treballats, amb escriptors que coneixen perfectament les diferents meravelles que hi ha a la nostra comarca. Meravelles naturals que mereixen ser visitades però també contades, des d’un punt de vista seriós i deixar constància escrita d’allò que tenim que és molt i molt gran. Així que els convidem a conèixer-lo, a llegir-lo amb deteniment i descobrir, com hem fet nosaltres, eixes curiositat, característiques i demandes dels parcs de la Marina Alta, que aquells que saben reclamen per a viure-la, gaudir-la i conservar-la per a les generacions futures.

 

Deja una respuesta