Dénia, capital del motor

La VII Exposició del Motor de Dénia ha estat tot un èxit amb més de 10.000 visitants els passats dies 19 i 20 de Setembre. Durant aquesta edició celebrada en el cèntric carrer del Marqués de Campo, més de 2.400 metres quadrats d’innovació automobilística, accessoris, motociclisme, ocasió i molt més van omplir el centre de la ciutat.

El dissabte a les 12 h amb el Marqués de Campo ple de gent i un ambient festiu va tindre lloc la inauguració oficial de la Expo amb la Fallera Major Infantil de Dénia 2016, Alejandra acompanyada de la Cort d’honor i del President de la Junta Local Fallera, així com la Regidora de Festes de la Ciutat, Eva Ronda i els càrrecs 2016 de la Falla Oeste.

Una vegada inaugurada, van fer la visita oficial a la Expo per conéixer de primera mà totes les possibilitats dels expositors. Ja a la vesprada el centre de la ciutat presentava un aspecte immillorable amb tots els expositors plens de gent interessada. Diumenge la jornada va continuar amb la tònica de visitants i va estar plena durant tota la jornada.

Des de la Falla Oeste volem agrair a tots els expositors la seua tasca així com als visitants la seua assistència. Hem de dir que ja hem començat a preparar la VIII Exposició del Motor del 2016. Vos esperem!

oeste-motor-3

oeste-motor-2

oeste-motor-1