Dénia Corre es desplaça fins a Xaló, Ròtova y Massalfassar per debutar en diferents carreres

Xaló Trail

La localitat de Xaló va ser l’encarregada de comenzar la primera prova del Circuit Trail a la Marina. Un total de 20 corredors de DÉNIA CORRE van participar en les diferents distàncies.

En la prova llarga de 23 quilòmetres destaquem la victoria de la prova en femines de Aida Perez així com la tercera posició de la categoría Veterana de Elisa Garcia. A més l’equip de DÉNIA CORRE va acabar en tercera posición dins de la classificació per equips.

En la prova més curta de 15 quilòmetres. Jordi Ripoll va ser el guanyador absolut de la prova

José Miguel Gómez Rodríguez (02:41:55), Josep Mut Buigues (02:47:05), Alberto Samper Corbí (02:57:22), Aida Pérez Moncho (03:01:56) (PRIMERA ABSOLUTA), Jaume Santana Serra (03:02:44), Marc Banyuls Ortolá (03:03:53), José Miguel Navarro Rafet (03:09:43), Elisa García Corcoles (03:11:05) (TERCERA VETERANA), Encarna Cardona Gómez (03:12:17), Dani Mut Pastor (03:31:48), Belén Leal Mora (03:31:48), José Lozano Moya (03:42:58), Antonio Gómez Cantero (03:44:58), Miguel Ángel Ferrer Ferrando (03:58:50), Pepi Gómez García (04:37:28)

Jordi Ripoll Ramis (01:14:51) (PRIMER ABSOLUT), José Francisco García Santacreu (01:31:46), Fran Montes Robles (01:32:42), Laurence Rastell (01:47:15), Mónica Rodríguez Cárdenas (02:03:38), Inma Ballester Mata (02:52:12)

Volta a peu a Ròtova

Dins del circuit a la Safor i amb un recorregut de 8.8 quilòmetres es va celebrar la volta a peu a Ròtova. Els últims 4 quilòmetres va ser molt durs degut a la pendent i al fort vent en contra. A destacar la segona posició junior de Carla Serra. Els resultats van ser:

Carlos Sánchez Sau (00:38:52), Fran Montealegre Menor (00:42:30), Juan Carlos González Fontanet (00:43:51), Clara Gutiérrez De La Vega (00:46:26), Rubén Ribes García (00:50:32) Janeth Cruz Gómez (00:59:29), Carla Serra Montoya (01:00:05) (SEGONA JUNIOR), Pep Ibáñez Ortolá (01:02:29)

Carrera Solidaria Terra Mítica

Cursa pel parc temàtic amb un recorregut molt irregular. La prova esta enclavada dins del circuit 5k Costa Blanca. La prova va ser guanyada pel corredor Fran López amb un temps de 0:15:51. També es va celebrar una cursa més llarga de 10 quilòmetres on Marti Sifré va ser tercer veterà C amb un temps de 0:39:56.

Gran Carrera del Mediterráneo

La cursa de 20 quilòmetres que uneix la ciutat d’Alacant amb la de Santa Pola. La prova va comptar amb la participació de la corredora Jerónima Gil Gil (02:11:57)

5K Massalfassar

El dissabte per la vesprada es va celebrar en la localitat valenciana de Massalfassar la prova de 5 quilòmetres dins del Circuit Horta Nord. Una cursa plana però amb molt de vent. La prova ca comptar amb la presència del corredor de Denia Corre,  Carlos Sanchez Sau (0:18:22).