Dénia participa en la convivència de les candidates a Bellea del Foc d'Alacant

El president de la Junta Local Fallera, Jaume Bertomeu, i la component de la cort d’honor Pilar Ramírez, van acudir el passat cap de setmana a la convivència de candidates a Bellea del Foc d’Alacant que es va celebrar a Madrid.

El divendres a la nit, Jaume i Pilar van assistir invitats a un sopar en el marc de FITUR, Fira Internacional del Turisme, junt a una àmplia delegació alacantina i representants d’altres quatre poblacions de la província.

El dissabte va ser un intens dia que va tindre lloc en Ifema. La jornada va començar amb una cercavila de l’actual Bellea del Foc i les seues sis dames, les delegacions invitades, entre les que es trobava Dénia, i les 71 candidates a Bellea del Foc 2015.

Després de posar en el photocall creat especialment per a l’ocasió en el pavelló de la Comunitat Valenciana, els membres de les poblacions representades van participar en la promoció de les festes del foc de la Costa Blanca.

Esta representació completa la presència de les falles de Dénia dijous passat en la fira, on les falleres majors van ser el principal atractiu de la ciutat en l’estand de la Costa Blanca.

Dénia-en-la-convivencia-de-las-Belleas-del-Foc Dénia-en-la-promoción-de-las-fiestas-del-fuego