Dénia rep 317 al·legacions al document del Pla General Estructural

Dénia rep 317 al·legacions al document del Pla General Estructural
En el darrer dia d’exposició al públic es registren 144 al·legacions, quasi la meitat de les presentades durant els 45 dies
554 persones consulten el document del Pla General Estructural de Dénia durant els 45 dies que ha estat exposat al públic en l’oficina instal·lada en els baixos de l’Ajuntament
Un centenar de les al·legacions presentades corresponen a models únics fet que redueix el número de reclamacions que tenen que estudiar els tècnics municipals

La regidora de territori i qualitat urbana, Maria Josep Ripoll, ha fet balanç de l’exposició al públic de 45 dies del Pla General Estructural de Dénia que va finalitzar ahir 28 de desembre. Ripoll ha informat que un total de 554 persones han consultat el document exposat al públic en l’oficina instal·lada en els baixos de l’Ajuntament.
Respecte al número de al·legacions presentades, Ripoll ha assenyalat que s’han registrat durant els 45 dies un total de 317  les al·legacions. La regidora ha destacat que ahir, últim dia per a presentar al·legacions, es van presentar 144, quasi la meitat de les 317 presentades en el període total de presentació de reclamacions al document exposat.
En un primer anàlisi de les al·legacions presentades, Ripoll, ha mencionat que un centenar de les 317 al·legacions presentades corresponen a reclamacions registrades de forma individual a partir de models d’ al·legacions redactats per diversos col·lectius. “Fet que ens deixaria en un total d’unes 200 al·legacions reals a estudi per part dels tècnics municipals”, ha explicat la regidora Maria Josep Ripoll.
La regidora ha valorat de forma positiva i ha agraït la participació i les suggerències que la ciutadania ha presentat en el període d’exposició al públic, no obstant, ha lamentat “els pals a les rodes a la tramitació del pla com ho demostra el fet de presentar quasi la meitat de les al·legacions en l’últim moment”.
Ripoll ha destacat que “ara tanquen una etapa més per a tal d’aconseguir l’objectiu d’aprovar de forma definitiva el Pla General Estructural en 2018”. La regidora ha explicat que en els propers mesos s’estudiaran totes les suggerències que ha rebut el document i rebrem els informes sectorials de les diferents administracions competents.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *