Dinar de Falleres i acomiadaments l’activitat de la Falla Oeste

DINAR FALLERES #75AnysOeste

Les falleres en actiu, falleres d’exercicis passats i amigues celebren el dissabte 7 de maig al carrer Montcada, enfront del Casal Pascual García, un dinar per celebrar els 75 anys de la fundació de la nostra comissió.

El dinar a càrrec de Sisco Perles i el seu equip, ajuntarà de nou a un bon grapat de dones que tornen a la falla del seu cor per recordar i valorar totes aquelles experiències viscudes al llarg dels setanta-cinc anys de vida de la nostra falla.

Des de les 13:30 h vos esperem a totes! Podeu tindre més informació del dinar dirigint-vos a Sefa Perles.

ACOMIADAMENT CÀRRECS 2020-2022

El passat dissabte 30 d’abril la comissió vaquera va celebrar per sorpresa l’acomiadament dels càrrecs 2020-22. La comissió va sorprendre els càrrecs amb la cercavila pels carrers de Dénia amb la xaranga Cachorras Band fins a l’hora de sopar a la nau de l’espai fester.

Allí un vídeo arreplegà totes les vivències d’aquests tres últims anys viscut, amb imatges, vídeos i dedicatòries per a Noa, Julio, Pachus i Alex. Des d’ací volem donar l’enhorabona als càrrecs per aquest exercici extraordinari que hem viscut les falles i per haver estat a l’altura de qualsevol circumstància. #PerSempre20

ACOMIADAMENT FFMM DÉNIA 2020-2022

Diumenge 1 de maig va ser el torn de l’acomiadament de les Falleres Majors de Dénia 2020-2022, de Martina i Safir com a màximes representants de les falles de la ciutat. Els nostres càrrecs 2020 i els càrrecs 2023 van assistir als actes d’acomiadament que van finalitzar amb una mascletà a la Glorieta del País Valencià.

Des d’aquestes línies agrair a Martina i Safir tot l’esforç desenvolupat durant aquest atípic exercici de falles i han d’estar ben orgulloses per la seua tasca com a representants de les falles de la nostra ciutat!

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *