Dinar de Falleres i acomiadaments l’activitat de la Falla Oeste

DINAR FALLERES #75AnysOeste

Les falleres en actiu, falleres d’exercicis passats i amigues celebren el dissabte 7 de maig al carrer Montcada, enfront del Casal Pascual García, un dinar per celebrar els 75 anys de la fundació de la nostra comissió.

El dinar a càrrec de Sisco Perles i el seu equip, ajuntarà de nou a un bon grapat de dones que tornen a la falla del seu cor per recordar i valorar totes aquelles experiències viscudes al llarg dels setanta-cinc anys de vida de la nostra falla.

Des de les 13:30 h vos esperem a totes! Podeu tindre més informació del dinar dirigint-vos a Sefa Perles.

ACOMIADAMENT CÀRRECS 2020-2022

El passat dissabte 30 d’abril la comissió vaquera va celebrar per sorpresa l’acomiadament dels càrrecs 2020-22. La comissió va sorprendre els càrrecs amb la cercavila pels carrers de Dénia amb la xaranga Cachorras Band fins a l’hora de sopar a la nau de l’espai fester.

Allí un vídeo arreplegà totes les vivències d’aquests tres últims anys viscut, amb imatges, vídeos i dedicatòries per a Noa, Julio, Pachus i Alex. Des d’ací volem donar l’enhorabona als càrrecs per aquest exercici extraordinari que hem viscut les falles i per haver estat a l’altura de qualsevol circumstància. #PerSempre20

ACOMIADAMENT FFMM DÉNIA 2020-2022

Diumenge 1 de maig va ser el torn de l’acomiadament de les Falleres Majors de Dénia 2020-2022, de Martina i Safir com a màximes representants de les falles de la ciutat. Els nostres càrrecs 2020 i els càrrecs 2023 van assistir als actes d’acomiadament que van finalitzar amb una mascletà a la Glorieta del País Valencià.

Des d’aquestes línies agrair a Martina i Safir tot l’esforç desenvolupat durant aquest atípic exercici de falles i han d’estar ben orgulloses per la seua tasca com a representants de les falles de la nostra ciutat!

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.