El Centre Social de Dénia acollís huí dijous la presentació de la III Mostra de Curts de Moscatell de Teulada

Aquest dijous 17 de maig a les 20:00 hores, l’Auditori del Centre Social de Dénia acollirà la presentació del III Mostra del Concurs de curtmetratges Curts de Moscatell de Teulada, un projecte nascut al caliu de la Festa del Moscatell del municipi que ja s’ha consolidat dins el calendari audiovisual de la Marina Alta. Organitzat per l’Associació Cultural Amics de Teulada, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Teulada i la Cooperativa Sant Vicent Ferrer, es tracta d’una mostra que ha agermanat el cine i el moscatell per tal de nodrir l’escena professional cinematogràfica, fomentar el treball dels joves creadors i impulsar treballs audiovisuals sobre la cultura del moscatell: un patrimoni social, econòmic, turístic, i històric de gran valor.
L’acte que tindrà lloc a Dénia, i que suposarà la projecció dels treballs destacats en els anys de singladura del festival, és també una oportunitat per donar a conéixer una iniciativa que té abast i interès comarcal, tal com ha matisat Joan Llobell, coordinador del cicle. En aquest sentit, la presentació compta igualment amb el suport de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Dénia, la MACMA i l’Oficina de la Ciutat Creativa de la Gastronomia de la UNESCO.
Una sessió d’entrada lliure que pretén acostar a la resta de la comarca l’experiència d’un festival innovador que ha sabut conjugar creativitat i producte agrícola a l’hora de reivindicar el paisatge de la Marina Alta.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *