El llibret de la Falla Oeste obté el premi 53é de la Generalitat Valenciana

La Falla Districte Oeste amb el llibret 2018 «La Banda Sonora de la Vida» ha aconseguit endur-se el Premi 53é de la Generalitat Valenciana de llibrets de falles en l’àmbit autonòmic on hi han participat més de 150 comissions.
És per a la Falla Oeste i la seua delegació de llibret un grandíssim orgull ser els màxims representants de llibret aquest exercici de la nostra ciutat a aquests premis, que són els de major nivell per als diferents llibrets de falles. A més, aquest orgull és més gran encara si cap, ja que aquest exercici ha sigut la primera ocasió en què la nostra comissió participava.
Des d’aquestes línies volem agrair novament a l’equip de llibret, escriptors, col·laboradors, patrocinadors i a tots aquells que heu fet possible aquest reconeixement. Recordem que podeu descarregar-se el llibret gratuïtament en fallaoeste.com/llibrets
El pròxim 13 de març arreplegarem el banderí en la gala de premis que se celebrarà en el Palau de les Arts de la Ciutat de les Arts i les Ciències de València.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.