El PSOE de Dénia asegura que Mario Vidal ha desinformado a la ciudadanía sobre la tasa de alcantarillado

Davant les desafortunades i desinformades declaracions del portaveu de GD, Mario Vidal, en un article sobre el clavegueram del Montgó, volem manifestar
1. Refermar que l’objectiu de l’equip de govern es ficar en marxa mesures i accions per a poder fer realitat la connexió de les més dels 10.000 habitatges del nostre municipi que no estan connectats al clavegueram. Considerem que en ple segle XXI és importantíssim per al medi ambient del nostre territori garantir la salubritat en el terme municipal. A més a més, cal recordar al no disposar d’aquesta infraestructura en algunes zones del municipi existeix la possibilitat de ser sancionats per part de la UE amb multes milionàries.
2. Les crítiques del regidor sobre la recaptació de la taxa de clavegueram són totalment erronis de base, ja que ha multiplicat el cost actual de la taxa fixa, 3,5 euros, per 1.000 habitatges, afirmant que el resultat és 35.000 euros cada dos mesos, quan realment són 3.500 euros, molt lluny de la realitat.  Per aquest motiu, li demanem que rectifique immediatament tot el que ha dit sobre els possibles beneficis que aquest equip de govern va a generar a l’empresa que gestiona el clavegueram en la nostra ciutat.
3. No anem a tolerar que ens acusen de beneficiar a ningú.
4.  La corporació, oposició, govern i el regidor delegat especial de desenvolupament del clavegueram, tenen totes les eines legals i procedimentals per a fiscalitzar la gestió de l’empresa encarregada de gestionar i ficar en marxa el clavegueram en aquelles zones que malauradament no existeix.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.