El PSOE responde a las acusaciones del PP respecto a la nave de la grúa municipal

Davant la falsa acusació del PP de Dénia sobre irregularitats en l’expedient de generació de crèdit per la compra d’una nau per a la grua municipal, el grup municipal socialista vol aclarir:
1. No hi cap tipus d’irregularitats. Tan sols es va aprovar la generació de crèdit per a la compra, com per exemple va ocórrer amb la compra del solar de l’antic ambulatori del carrer Marqués de Campo.
2. El PP amb la denuncia sobre la generació de crèdit per la compra d’una nau per a la grua municipal vol tapar que el passat divendres van votar no a generar crèdit per a pagar el conveni amb la Junta Local Fallera i per a licitar la renovació de la pista d’atletisme del poliesportiu. A dia d’hui segueixen sense explicar el seu vot negatiu a la comunitat festera i esportiva per tal de llançar una fake new.
3. Quan s’inicie l’expedient de compra definitiu estaran tots els informes que hi pertoquen per a la compra. En el cas de la generació de crèdit estaven els informes pertinents, entre ells l’informe favorable del secretari.
4. La Nau que es pretén comprar és la mateixa que s’utilitza  des de l’adjudicació del servei durant el govern del PP en maig de 2013. Ens sorprèn que en aquell moment no els importés res la situació de la nau ni la dels treballadors.
5. No s’enteren o no volen enterar-se, pareix mentirà que en el grup popular hi haguen regidores que porten més de tres legislatures i no s’enrecorden que ells van tramitar un expedient semblant amb la compra d’una nau al polígon com a seu de la Policia Local.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *