El putxero de l’Oeste

Arriba el mes de desembre i els nadals estan a tocar. I tota valenciana i valencià sap que per aquestes dates hi ha un plat que no pot faltar: el putxero.

El proper dissabte 1 de desembre celebrarem a la Nau de l’Espai Faller el nostre tradicional putxero de Nadal. El donatiu del dinar serà de 12€ adults i 6€ xiquets. El dinar estarà amenitzat per la millor música i tindrem la barra oberta a preus populars.

Necessitem que aneu apuntant-se a la llista o aviseu a Gemma Garcia al tfn. 606651842, no podeu faltar.

Anem a escalfar motors per a les vinents festes nadalenques, i ho volem fer amb les millors persones del món!

El feminisme en les falles.

El 25 de novembre, dia contra la violència masclista, ens em adonat, a partir d’aquest article que, com veníem dient fins ara, les coses no han canviant tant com creiem, ja que, aquest document va ser escrit per a la revista Pensat i fet en 1935, i 80 anys després continuem reivindicant moltes de les coses que en ella es diuen.

Una vegada més vos convidem a llegir aquest article, escrit per Teresa Calatayud i Rives, en el que fa referencia a les falles i les seues critiques, ben cert es que les falles son això, critica, sàtira i exageració, i que es part del seu encant i gràcia, però d’acord amb Teresa, no hi ha que confondre idees, i la lluita per aconseguir drets mai deuria ser motiu de ridiculització, fet que actualment es continua veient reflectit moltes vegades en els monuments.

Es important remarcar com ho fa Teresa Calatayud que, ser feminista no significa oposar-se a l’amor, la maternitat o la llar, sinó que SER FEMINISTA ES VOLER SER UNA DONA RESPECTADA, CONSCIENT, AMB PERSONALITAT PRÒPIA, AMB RESPONSABILITATS I DRETS, igual que fins ara ho han sigut els homes.

No podríem estar més d’acord amb ella i des d’aquestes línies i aquest espai us convidem a totes i tots a continuar llegint, i lluitant per el que creiem que es just. L’Oeste te nom de dona, i esperem que vosaltres també.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.