El Taller d’Ocupació Marina Alta IX de CREAMA entrega material sanitari per la situació actual pel Covid-19

 

Des del Taller d’Ocupació Marina Alta IX subvencionat per Labora, que està desenvolupant-se en Creama, s’ha realitzat l’entrega del material sanitari que disposava a les seues instal·lacions. En concret, s’han entregat diverses caixes de guants i diverses botelles de gels desinfectants de mans.

L’entrega s’ha realitzat a la Residència Santa Llúcia de Dénia, on una part de l’alumnat de l’especialitat «Atenció Sociosanitària a persones dependents en institucions socials» del Taller va iniciar les pràctiques laborals abans de la crisi provocada pel Covid-19; i a la Fundació Residència Benissa Nuestra Sra. De los Dolores, San Joaquín y Sta. Ana, lloc on s’ubica l’aula taller de pràctiques d’esta especialitat.

El Taller «Marina Alta IX» compta amb   dues especialitats: “Promoció turística local i informació al visitant” i “Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials com residències o centres de dia”. L’alumnat del taller ja ha començat les pràctiques, en la especialitat de sociosanitària a residències públiques i en la de informació al visitant a les oficines de turisme i altres dependències municipals dels ajuntaments que integren el consorci. Els alumnes del taller, a més d’aprendre un ofici, realitzen una important tasca de recolzament a estes entitats, la col·laboració de les quals resulta fonamental per completar la formació impartida.

Creama no pot resoldre esta crisi, però sí que volem contribuir a reduir els efectes negatius amb el nostre treball fent realitat una vegada més que «Treballem Junts Per La Comarca». En este període excepcional hem aplicat les mesures de prevenció per a cuidar la salut de la ciutadania i dels nostres treballadors, però continuem atenent a la ciutadania per mitjà del telèfon, correu electrònic, web i les nostres xarxes socials, aportant informació actualitzada de les diferents administracions públiques i continguts on line que entenem que son d’interès per a la població que sol demandar els nostres serveis. Seguis-nos en Facebook: @creama.org o en el nostre Twitter: @creama_org ; i pots consultar els novetats a l’apartat de notícies de la web: www.creama.org .

Volem recordar a la població que el millor que pot fer per combatre la pandèmia del virus Covid-19 és quedar-se a casa durant el temps de l`estat d`alarma decretat pel Govern per tal de facilitar la feina i l’esforç que estan fent diversos col·lectius. Per això, volem donar les gràcies públicament a tot el personal sanitari i sociosanitari, serveis de neteja i atenció social, policies, guàrdies civils i també a tots els sectors com l`alimentació i transport pel gran esforç que estan fent en estos moments tan complicats.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.